CELEBRITIES

Πωλείται το πιάνο του John Lennon και η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκ. δολάρια


The Jennettes

5 Απριλίου 2019

19650101_olc_k981.jpg

Οι Beatles είναι ένα από τα συγκροτήματα που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν. Ο John Lennon ήταν ένα από τα μέλη του συγκροτήματος που ξεχώρισαν και κάθε του αντικείμενο έχει ξεχωριστή τόσο συναισθηματική όσο και χρηματική αξία.

Πριν λίγο χρονικό διάστημα μάθαμε ότι το μαύρο / κόκκινο πιάνο ήταν εκείνο στο οποίο το θρυλικό σκαθάρι συνέθεσε μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του 8ου άλμπουμ – «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band».

Ο Lennon είχε το συγκεκριμένο πιάνο από το 1964 έως το 1968 και η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκατ. δολάρια. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η λεζάντα που έβαλε ο ίδιος : «Σε αυτό το πιάνο γράφτηκαν τα τραγούδια: A day in the life, Lucy in the sky with diamonds, Good Morning Good Morning, Being for the benefit of Mr.Kite και πολλά άλλα. John Lennon 1971».

Τώρα αναμένουμε να μάθουμε τον τυχερό ιδιοκτήτη που θα αποκτήσει αυτό το τόσο ξεχωριστό μουσικό όργανο!

Δείτε ακόμη:

Yoko Ono - John Lennon: Το πιο iconic ζευγάρι της ιστορίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.