CELEBRITIES

Ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό του


7 Απριλίου 2019

abaca_613520_050.jpg

Ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό του Charly Defrancesco, σε μια μικρή τελετή στη Νέα Υόρκη και αμέσως μετά έκαναν πάρτι σε ένα εστιατόριο.  

Ο σχεδιαστής φορούσε διαμαντένιες καρφίτσες σε σχήμα πιγκουίνου, που ήταν δώρο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή των οίκων Prada και Miu Miu. Και όπως εξήγησε ο Jacobs στο Instagram  "Oι πιγκουίνοι έχουν μόνο έναν σύντροφο στη ζωή τους. Ένα σπουδαίο παράδειγμα πίστης".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The newlyweds @marcjacobs & @chardefrancesco thanking their guests today! ❤️ #marcandcharswedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ wedstagrams στις

Ο Marc Jacobs αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του σχεδόν ένα χρόνο πριν, κάνοντας του πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο εστιατόριο Chipotle μέσω flash mob με το τραγούδι "Kiss" του Prince. Το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει συναισθηματική αξία για τον Charly Defrancesco γιατί εκεί είχε βγει το πρώτο του ραντεβού με τον Jacobs.

Ο σχεδιαστής μόδας και ο Defrancesco, που είναι ο κατασκευαστής κεριών και πρώην μοντέλο, άρχισαν να βγαίνουν πριν από τρία χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The casual cake #marcandcharswedding @themarcjacobs @chardefrancesco CONGRATULATIONS! @thepoolnyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hamish Bowles (@hamishbowles) στις

Δείτε στη gallery το catwalk του Marc Jacobs  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.