CELEBRITIES

Η κόρη του Luke Perry απέδωσε φόρο τιμής στον πατέρα της με μια συγκινητική δημοσίευση


The Jennettes

8 Απριλίου 2019

36136300_352979658562737_80142672404152320_n1.jpg

H κόρη του Luke Perry, Sophie, απέδωσε φόρο τιμής στον πατέρα της καθώς επέστρεψε στη δουλειά της στην Αφρική ένα μήνα μετά τον θάνατό του.

H 18χρονη πρόσφερε εθελοντική εργασία στο Malawi, όταν ο πατέρας της υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό στις 27 Φεβρουαρίου. Ευτυχώς, κατάφερε να επιστρέψει σπίτι για να είναι με την οικογένειά της και να δει τον πατέρα της άλλη μια φορά πριν φύγει από τη ζωή στις 4 Μαρτίου.

Την Κυριακή, στις 7 Απριλίου, η Sophie, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ότι επέστρεψε στο Malawi για να συνεχίσει τη δουλειά της, και τίμησε τον πατέρα της με τον πιο γλυκό τρόπο σε αυτήν την όμορφη δημοσίευση.

Το post περιλάμβανε μια selfie της Sophie στην οποία φαίνεται το μισό της πρόσωπο, καθώς ακουμπάει στο παράθυρο ενός αυτοκινήτου, και φοράει ένα καπέλο με το σήμα της εταιρείας Andrews Construction. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι φανταστική, και προέρχεται από τη σειρά Riverdale, στην οποία ο Luke Perry έκανε τον Fred Andrews, ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Στη λεζάντα, η Sophie εξήγησε ότι η επιστροφή της στην Αφρική την έκανε πολύ συναισθηματική, αλλά ένιωθε ότι είναι σωστό το να βρίσκεται εκεί.

"Ήταν γρήγορο και τρομακτικό το να αφήσω το σπίτι ξανά τόσο σύντομα, αλλά έχω δουλειές που πρέπει να γίνουν, και κάποιον να κάνω περήφανο", έγραψε.

Φυσικά, η δημοσίευσή της συγκίνησε φίλους και fans, ενώ έρχεται μετά την είδηση ότι ο μεγάλος της αδερφός, Jack, επέστρεψε επίσης στη δουλειά. Ο 21χρονος είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο των παλαιστών, γνωστός και με το όνομα Jungle Boy.

Δείτε ακόμη: «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills»: H σειρά που επηρέασε μια ολόκληρη γενιά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.