CELEBRITIES

Η συγκινητική φωτογραφία του John Travolta με τον γιο του που έφυγε στα 17 του χρόνια


The Jennettes

8 Απριλίου 2019

abaca-577377-386.jpg

Ένα πολύ ξεχωριστό throwback έκανε η ηθοποιός Kelly Preston, καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της John Travolta. Στη φωτογραφία και οι δύο φιλάνε τον γιο τους Jett, ο οποίος πέθανε το 2009, λίγες μέρες πριν τα 17α γενέθλιά του.

Η 56χρονη πλέον Preston, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: "στον αγαπημένο μου Jett... Είσαι πάντα στις καρδιές μας. Στέλνω αγάπη σε όλα τα υπέροχα αυτιστικά παιδιά, και όλους τους υπέροχους ανθρώπους που τα αγαπάνε. Ας δώσουμε όλοι άπλετη αγάπη και σεβασμό στα παιδιά με ειδικές ανάγκες".

Πρόσθεσε μάλιστα μερικά hashtags σχετικά με τον αυτισμό και την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για αυτόν. Η Παγκόσμια Ημέρα για τον αυτισμό γιοστάζεται στις 2 Απριλίου, ενώ όλος ο μήνας είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για το ζήτημα.

O Jett, το μεγαλύτερο παιδί του Travolta και της Preston, είχε ιστορικό κρίσεων επιληψίας. Ο νεαρός πέθανε τον Ιανουάριο του 2009, ενώ η οικογένεια έκανε διακοπές στις Μπαχάμες. Χτύπησε το κεφάλι του στην μπανιέρα μετά από μια επιληπτική κρίση.

Ο 65χρονος Travolta μίλησε ανοιχτά προσφάτως για το θάνατο του γιου του, και εξομολογήθησε ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας τον βοήθησε να αντιμετωπίσει την οικογενειακή τραγωδία.

Δείτε ακόμη: 12 μοντέλα με σύνδρομο Down φωτογραφίζονται και καταρρίπτουν τα στερεότυπα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.