CELEBRITIES

Ο Kit Harington ξυρίστηκε και οι fans δεν έχουν ενθουσιαστεί


The Jennettes

10 Απριλίου 2019

abaca-532636-166.jpg

Το Σαββατοκύριακο, ο Kit Harington παρουσίασε το Saturday Night Live, αλλά μας έδειξε κάτι παραπάνω εκτός από την αστεία του πλευρά: Το νέο του look. Ο ηθοποιός, που έγινε διάσημος από το Game of Thrones, έκοψε τις μπούκλες του Jon Snow μήνες πριν, και τώρα ξύρισε και το μούσι του πριν εμφανιστεί στο βραδινό show, προκαλώντας έκπληξη στους fans της σειράς.

Στον μόνόλογο με τον οποίο άνοιξε την εμφάνισή του, ο Kit αστειεύτηκε με την αλλαγή που έκανε, λέγοντας: "Μόλις ξύρισα το μούσι μου για να μοιάζω περισσότερο με την προεφηβική εκδοχή του Jon Snow". Στη συνέχεια, ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, που δεν ήταν άλλοι από τους συμπρωταγωνιστές του στο Game of Thrones που του έκαναν έκπληξη.

Η σύζυγός τους, Rose Leslie, αστειεύτηκε κι εκείνη με την αλλαγή, ρωτώντας τον πόσο σύντομα μπορεί να ξαναμεγαλώσει τα γένια του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησαν ποικίλλες αντιδράσεις, καθώς οι fans δεν ήταν καθολου χαρούμενοι με αυτήν την εξέλιξη.

"Θα κάνω μήνυση στο SNL που έβαλε τον Kit Harington να ξυρίσει το μούσι του".

"Η εμφάνιση του Kit Harington στο SNL χωρίς γένια μου δημιουργεί προβλήματα εμπιστοσύνης".

"Ο Kit Harington χωρίς γένια είναι προσβλητικός"

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις πανικόβλητες αντιδράσεις του Twitter, ενώ δεν έλειψαν και τα gifs που εξέφραζαν τις αμφιβολίες τους.

Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και οι θετικές αντιδράσεις, με αρκετούς (και κυρίως αρκετές) fans, να λένε ότι τους αρέσει όπως κι αν είναι, ή να τον βρίσκουν κι ακόμα πιο γλυκό από πριν.

Δείτε ακόμη:

Game of Thrones: Οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών θύμισαν Oscars

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.