Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι ο Justin Bieber ίσως δεν έχει ξεπεράσει την Selena Gomez

The Jennettes
Κυριακή 14 Απρίλιος 2019
37167069_274408593284218_6383468166713966592_n_1.jpg

O pop τραγουδιστής, Justin Bieber λατρεύει να ασχολείται με τα social media και ιδιαίτερα με το Instagram καθώς φροντίζει να ενημερώνει τους εκατομμύρια fans του τόσο για τη δουλειά του όσο και για τη προσωπική του ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Πριν λίγες μέρες ο ίδιος ζήτησε από τους followers του να κάνουν report σε ένα λογαριασμό στο Instagram, που ανεβάζει προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο απέναντι στη σύζυγό του, Hailey Baldwin-Bieber. Αυτό το Instagram story ήταν αρκετό για να διαπιστώσουμε ότι μάλλον δεν έχει ξεπεράσει τη προηγούμενη σχέση που είχε με τη Selena Gomez.

Όπως μπορείτε να δείτε στο story, φαίνονται οι λογαριασμοί που τού προτείνει το Instagram να ακολουθήσει. Πρώτος και καλύτερος εκείνος της Selena Gomez. Μάλιστα, μπορεί να την έχει κάνει unfollow εδώ και καιρό, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται μπαίνει συχνά στο προφίλ της για να δει φωτογραφίες της και να μαθαίνει νέα της!

Ο Βieber μπορεί να είναι και επίσημα μαζί με τη Hailey αλλά μάλλον ακόμη τον ενδιαφέρει τι κάνει η πρώην του και η αλήθεια είναι ότι προδόθηκε!

 

Δείτε ακόμη:

8 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2018