CELEBRITIES

Η Felicity Huffman βρίσκεται αντιμέτωπη με 10 μήνες φυλάκιση


The Jennettes

17 Απριλίου 2019

abaca_622545_310_1.jpg

Οι εισαγγελείς στη Βοστώνη αναμένεται να καταδικάσουν την ηθοποιό Felicity Huffman σε τέσσερις με δέκα μήνες φυλακή, η οποία δήλωσε ένοχη σχετικά με το σκάνδαλο για τις εισαγωγές στο πανεπιστήμιο, όπως ανέφερε μία πηγή στο CBS News. 

Ωστόσο, η Huffman διατηρεί το δικαίωμα να διαπραγματευτεί για καθόλου φυλάκιση ή φυλάκιση για έξι μήνες, ωστόσο, η απόφαση εξαρτάται από τον δικαστή. Η Huffman ήταν ανάμεσα στους 13 γονείς που δήλωσαν ένοχοι σε συνωμοσία για διάπραξη απάτης. Η ηθοποιός θα επιστρέψει στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα για ακρόαση καταδίκης. Ο "εγκέφαλος" της υπόθεσης, Rick Singer και εκείνος που έκανε τα tests σε πολλούς από τους μαθητές, ο Mark Riddell, δήλωσαν επίσης ένοχοι.

Αφού δήλωσε ένοχη την περασμένη εβδομάδα, η Huffman έκανε μία επίσημη δήλωση που έγραφε πως η κόρη της δεν ήξερε "απολύτως τίποτα" για τις πράξεις της.

"Η κόρη μου δεν ήξερε απολύτως τίποτα για τις πράξεις μου και με τον άστοχο και εξαιρετικά λάθος τρόπο μου, την πρόδωσα," έγραφε η δήλωση. "Την παράβαση αυτή προς εκείνη και το κοινό θα την κουβαλώ για την υπόλοιπη ζωή μου. Η επιθυμία μου να βοηθήσω την κόρη μου δεν αποτελεί δικαιλογία για να παρανομήσω ή να εμπλακώ σε ατιμία".

 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που τα αληθινά τους ονόματα θα σας εκπλήξουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.