CELEBRITIES

H Adele πήρε διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου


The Jennettes

20 Απριλίου 2019

20120212_zaf_a60_301.jpg

Η Adele χώρισε από τον σύζυγό της Simon Konecki μετά από τρία χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει έναν γιο έξι ετών, τον Angelo.

Η εκπρόσωποι της τραγουδίστριας επιβεβαιώσσαν τα νέα σε μία δήλωση. "Η Adele και ο σύντροφός της έχουν χωρίσει. Θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν με αγάπη τον γιο τους," γράφει η δήλωση, σύμφωνα με την Guardian. "Όπως πάντα, ζητούν για ιδιωτικότητα. Δεν θα υπάρξουν άλλα σχόλια".

Η Adele έχει κρατήσει τη σχέση της εξαιρετικά ιδιωτική, αλλά επιβεβαίωσε τα νέα του γάμου όταν κέρδισε το βραβείο για το album της χρονιάς στα Grammys 2017. Στον ευχαριστήριο λόγο της είπε: "Grammys, το εκτιμώ. Ακαδημία, σε αγαπώ. Ο manager μου, ο σύζυγός μου και ο γιος μου, είστε ο μόνος λόγος που το κάνω".

Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια λέγεται πως σχεδιάζει νέα κυκλοφορία album, αφού εθεάθη να μπαίνει σε ένα studio ηχογράφησης στην Νέα Υόρκη, τον περασμένο μήνα.

 

Δείτε ακόμη: 5 celeb χωρισμοί που μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.