CELEBRITIES

H Kate Hudson γιόρτασε τα 40ά της γενέθλια με μία σπάνια φωτογραφία των τριών παιδιών της


The Jennettes

22 Απριλίου 2019

20190317_zaa_a123_078.jpg

Η οικογένεια της Kate Hudson μεγαλώνει και η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram μαζί με τα τρία της παιδιά - τη μικρή της κόρη Rani και τους δύο της γιους, Ryder και Bingham.

H Hudson έγραψε στη λεζάντα: "Οι ευχές μου έγιναν πραγματικότητα. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη σήμερα #ThisIs40", αναφερόμενη στο γεγονός πως γιόρτασε τα γενέθλιά της. Κι ενώ η Rani φαίνεται πως προσπαθεί να πιάσει την κάμερα, ο Ryder και ο Bingham θέλησαν απλά να αγκαλιάσουν την μητέρα τους:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

H Rani είναι το πρώτο παιδί της Hudson με τον σύντροφό της, Danny Fujikawa. Απ' ότι φαίνεται, η ηθοποιός γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της με τους διάσημους φίλους της, συμπεριλαμβανομένων των Sara Foster, Erin Foster, Katy Perry και Orlando Bloom.

Στο μεταξύ, η Gwyneth Paltrow συγκέντρωσε μερικούς φίλους για μία μικρή γιορτή προς τιμήν των γενεθλίων της Hudson, γράφοντας στο Instagram: "Γενέθλια γιόγκα και μία έκπληξη για την μικρή μου αδεφή @katehudson. Εκπέμπεις ευτυχία και κάνεις τα πάντα διασκεδαστικά. Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ.  #lordylordylookwhos40".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

Δείτε ακόμη: 6 elegant hairstyles ιδανικά για την υπέροχη δεκαετία των 40

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.