CELEBRITIES

Ο λόγος πίσω από το διαζύγιο της Adele και το εξωφρενικό κόστος του


The Jennettes

24 Απριλίου 2019

adele.jpg

Την Παρασκευή, οι εκπρόσωποι της Adele επιβεβαίωσαν ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Simon Konecki, χώρισαν μετά από 8 χρόνια σχέσης και 3 χρόνια γάμου. Οι εκπρόσωποι δήλωσαν: "Η Adele και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο να μεγαλώσουν τον γιο τους μαζί με αγάπη. Όπως πάντα, ζητούν ιδιωτικότητα. Δε θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο."

Τα νέα τάραξαν το internet, κάνοντας τους ανθρώπους να στείλουν την αγάπη τους και να αναρωτηθούν τι συνέβη στο ζευγάρι. Τώρα όμως που τα πράγματα ηρέμησαν, φαίνεται πως έχουμε τον λόγο του χωρισμού, και μοιάζει πολύ με τους λόγους πίσω παό τον χωρισμό της Lady Gaga.

Σύμφωνα με μια πηγή, το πρόγραμμα της τραγουδίστριας με τα 15 Grammy έγινε πολύ πιεστικό και κατέληξε να καταπονεί τη σχέση τους. Είπαν "είχαν πολλά κοινά στην αρχή, αλλά στην παρεία απλώς απομακρύνθηκαν. Εκείνη γινόταν όλο και μεγαλύτερη star κι εκείνος ήταν οκ με το να μένει στο φόντο. Όσο όμως εκείνη εξελισσόταν κι έκανε τεράστιες περιοδείες με πολύ έντονα προγράμματα, απλώς απομακρύνθηκαν".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London / Wembley Stadium / Jun 28

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Παρόλο που μοιάζει να υπάρχει αρκετό δράμα, η πηγή επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα ούτε επιρρίπτονται ευθύνες. Πρόσθεσαν "ήθελαν πολύ τον γάμο, μέχρι που αποφάσισαν ότι αυτό απλώς δεν λειτουργεί άλλο". Επιπλέον, η Adele κι ο Simon έχουν έναν 6χρονο γιο μαζί, τον Angelo, τον οποίο πρέπει να φροντίσουν. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να κάνουν αυτό το διαζύγιο κόστους 180 εκατομμυρίων δολαρίων όσο πιο χαλαρό γίνεται. Μια πηγή μάλιστα πρόσθεσε: "Δεν μπορώ να δω πώς το διαζύγιό της θα γίνει χαοτικό, καθώς είναι τόσο προσκετική όταν κάτι αφορά τον γιο της. Είναι πάντα πέντε βήματα μπροστά σε σχέση με το πώς μια απόφαση πρόκειται να επιδράσει πάνω του".

Δείτε ακόμη: Το ονειρεμένο σπίτι της Adele στο Beverly Hills

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.