CELEBRITIES

Ariane Labed: Η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου έκανε την πρώτη της σκηνοθετική προσπάθεια


The Jennettes

25 Απριλίου 2019

20190224_sha_z03_4501.jpg

Μπορεί ο Γιώργος Λάνθιμος να ήταν από τα πρόσωπα της χρονιάς αλλά λίγη από την λάμψη του έκλεψε και η κομψή σύζυγός του, Ariane Labed. Η ίδια εκτός από μια πολύ κομψή γυναίκα είναι ηθοποιός και το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του συζύγου της και να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία δημιουργώντας μια ταινία μικρού μήκους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caity K ? (@lanthimosfan) on

Η ταινία της με τίτλο «Olla» θα πάρει μέρος στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών. Την κεντρική ηρωίδα την οποία υποδύεται η Ρομάνα Λόμπατς. Η Ολα είναι μια γυναίκα που έρχεται σε ένα προάστιο μιας γαλλικής πόλης για να ζήσει με τον Πιερ, έναν άντρα που γνώρισε μέσω ενός site γνωριμιών με γυναίκες της ανατολικής Ευρώπης. Ο Πιερ φροντίζει την ηλικιωμένη άρρωστη μητέρα του, η Ολα δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με αυτόν, και η επικοινωνία τους είναι δύσκολη. Και μολονότι η Ολα θα προσπαθήσει να ταιριάξει στο καινούριο της περιβάλλον, σύντομα θα ανακαλύψει ότι αυτό που θέλει πάνω απ' όλα είναι η απόλυτη ελευθερία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione) on

Το «Olla» γυρίστηκε το περασμένο φθινόπωρο στη Βουργουνδία και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να έχει την επιτυχία που είχαν οι ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου!

Δείτε ακόμη:

Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.