CELEBRITIES

Τι συνέβη και όλοι νόμιζαν ότι γέννησε η Meghan Markle


28 Απριλίου 2019

20181016_zaa_ap2_053_1_0.jpg

Η Meghan Markle έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις 19 Μαρτίου του 2019, κοντά στις 40 ημέρες δηλαδή. Αλλά οι πληροφορίες σχετικά με την γέννηση του παιδιού της παραμένουν μπερδεμένες.

Όμως ένα απρόσμενο γεγονός που συνέβη έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η Meghan γεννάει από στιγμή σε στιγμή. Συγκεκριμένα οι royal fans ήταν σε συναγερμό μιας και ένα ασθενοφόρο εμφανίστηκε στο νέο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan , προκαλώντας έναν μικρό πανικό.

Η νότια κεντρική υπηρεσία ασθενοφόρων πάντως έσπευσε να διαλύσει κάθε φημολογία, μιας και το ασθενοφόρο στην περιοχή ήταν ενός οδηγού υπό εκπαίδευση το οποίο έκανε τη βάρδιά του στο Windsor. Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, η δήλωση της υπηρεσίας έχει ως εξής:

Η υπηρεσία μας θα συνεχίζει να φροντίζει όλους τους ασθενείς του Windsor με τον συνήθη τρόπο. Δεν είναι εφικτό να σχολιάζουμε κάθε κίνηση ασθενοφόρων μας γύρω από το Windsor και η ιδιωτικότητα όλων των ασθενών πρέπει να είναι σεβαστή.

Δείτε στη gallery τις 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.