CELEBRITIES

H Blake Lively αποκάλυψε την τρίτη εγκυμοσύνη της στο κόκκινο χαλί


The Jennettes

3 Μαΐου 2019

20190502_zaa_a123_064.jpg

Η Blake Lively ξέρει πως να κάνει μία εμφάνιση στο κόκκινο χαλί αξιομνημόνευτη: Η ηθοποιός εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά στην πρεμιέρα του συζύγου της Ryan Reynolds για την ταινία Pokémon Detective Pikachu. Το ζευγάρι έχει δύο ακόμη παιδιά, την τετράχρονη James και την 2χρονη Inez.

H Lively φόρεσε ένα φόρεμα του brand Retrofête, το οποίο περιλάμβανε λεπτομέρειες από κίτρινες χάντρες και ψηλό κόψιμο στο πόδι. Η 31χρονη ηθοποιός, πρόσθεσε έναν κίτρινο φιόγκο που έδινε έμφαση στη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε μπούκλες, σε συνδυασμό με το λαμπερό της makeup.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης προκάλεσε απόλυτη έκπληξη στους fans. Η Lively δεν έχει ανεβάσει τίποτα στον λογαριασμό της στο Instagram από τις 11 Ιανουαρίου, αν και ανέβασε μερικά stories την περασμένη εβδομάδα για την Taylor Swift, και ευχές γενεθλίων για οικογένεια και φίλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR (@popsugar) on

 

Δείτε ακόμη: 3 streetstyle tips για να αντιγράψετε από τη Blake Lively 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.