CELEBRITIES

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kylie Jenner έχει βάλει φωτιά στο internet


The Jennettes

4 Μαΐου 2019

20190210_zaa_a123_910.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα δαχτυλίδι στα δάχτυλα της Kylie Jenner κάνει όλο το διαδίκτυο να αναρωτιέται αν ο Travis Scott έκανε τελικά την περίφημη πρόταση γάμου. Προφανώς, οι δυο τους έχουν περάσει αρκετό καιρό αποκαλώντας ο ένας τον άλλο "ο άντρας μου" και "η γυναίκα μου" ως χαϊδευτικά, και η Kylie συνηθίζει να "τρολάρει" τους πάντες, φορώντας δαχτυλίδια σε αυτό το δάχτυλο.

Όμως, το εντυπωσιακό διαμάντι που είδαμε να λάμπει στο δάχτυλό της στο τελευταίο της βίντεο στο Instagram, μοιάζει όντως αρκετά σοβαρή ένδειξη ότι αυτήν τη φορά ίσως συνέβη πράγματι ο αρραβώνας. Μάλιστα, ο Travis και η Kylie γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του πρώτου και έδειχναν ξετρελαμένοι ο ένας για τον άλλο.

Being sick is the worst?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) στις

Αξίζει παρόλα αυτά να επισημάνουμε ότι η Κylie φοράει το κόσμημα στο δεξί της χέρι, στο οποίο δεν συνηθίζεται παραδοσιακά να φοριούνται τα δαχτυλίδια αρραβώνα. Δεν είναι απολύτως σαφές το αν προσπαθεί να "θολώσει τα νερά" ή να δημιουργήσει κάποιο νέο trend. Εξάλλου, η Kylie είναι η γυναίκα που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της για εννιά ολόκληρους μήνες. Θα μπορούσε να έχει παντρευτεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για την ακρίβεια, ένα μήνα μετά τη γέννηση της Stormi, οι fans πρόσεξαν ότι η Kylie φορούσε μια χρυσή βέρα στον παράμεσο.

my angel baby is 1 month old today

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Επιπλέον, τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, η Kylie ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φοράνε και οι δύο λευκά και υπάρχει ένα emoji δαχτυλίδι πάνω από τα κεφάλια τους.

Τα σημάδια είναι όλα εδώ. Μένει να δούμε αν θα γίνει και κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε ακόμη: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις της Kylie Jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.