CELEBRITIES

Τα πιο περίεργα τατουάζ των celebrities που έχουμε δει μέσα στο 2019


The Jennettes

6 Μαΐου 2019

2019-film-independent-spirit-awards-abaca_671880_034.jpg

To 2018 πιστέψαμε ότι είχαμε δει μερικά αρκετά περίεργα τατουάζ πάνω σε διάσημα σώματα. Από τις ίδιες πεταλούδες που έκαναν η Kylie Jenner και ο Travis Scott, τους φόρους τιμής του cast της σειράς Game of Thrones, ή το τατουάζ που κάλυψε όλο το στήθος του Justn Bieber, υπήρξαν μερικά αρκετά ενδιαφέροντα και περίεργα τατουάζ. Το 2019 όμως δεν δείχνει να πηγαίνει πίσω, μέχρι στιγμής.

Από ντελικάτα σχέδια μέχρι τατουάζ που διορθώνουν και καλύπτουν προηγούμενες "αστοχίες", κι από καρτούν μέχρι εκδηλώσεις αγάπης, το 2019 τα έχει όλα. Celebrities όπως η Lady Gaga, η Ariana Grande και η Μiley Cyrus περνάνε τόσο πολύ χρόνο στις καρέκλες των tattoo artists τους, που πλέον αναρωτιόμαστε αν προλαβαίνουν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Στην παρακάτω λίστα περιλαμβάνονται μερικά πολύ διάσημα τατουάζ που είδαμε το 2019, και μας έχουν τραβήξει την προσοχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.