CELEBRITIES

Η Helena Christensen φόρεσε διάφανο κορσέ και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις


The Jennettes

6 Μαΐου 2019

abaca_446408_0131.jpg

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η εμφάνιση της Helena Christensen με ένα ιδιαίτερα sexy outfit. Το πρώην supermodel εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων της Gigi Hadid την προηγούμενη εβομάδα με έναν μαύρο κορσέ από δαντέλα και ψηλόμεσο τζιν.

H εμφάνισή της προκάλεσε την πρώην αρχισυντάκτρια της βρετανικής Vogue, Alexandra Shulman, να γράψει ένα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο η 50χρονη Christensen είναι "πολύ μεγάλη" για να φοράει αυτά τα ρούχα.

"Ίσως μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι τα 70 είναι τα νέα 40 και τα 50 είναι τα νέα 30, αλλά τα ρούχα μας ξέρουν την πραγματική ιστορία", έγραψε η 61χρονη Shulman στο κείμενο που δημοσιεύθηκε από την Daily Mail, χαρακτηρίζοντας το look "κακόγουστο" και συγκρίνοντάς το με κάτι που θα φορούσε μια κυρία σε μια μικρή επαρχιακή πόλη.

"Κάτι που φορούσες στα 30 σου δε θα δείχνει ποτέ το ίδιο 20 χρόνια αργότερα. Τα ρούχα δε λένε ψέματα", πρόσθεσε. "Όταν τα γυναικεία σώματα δεν έχουν πλέον κανέναν σκοπό γονιμοποίησης, βρίσκουμε την επίδειξή τους δυσάρεστη και ελαφρώς τραχική. Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό είναι δίκαιο. Αλλά είναι αλήθεια".

Η Christensen απάντησε ανεβάζοντας μια φωτογραφία της φορώντας τον ίδιο κορσέ, δίπλα στη σχεδιάστρια Camilla Stærk και στην Tali Lennox. "Όλες εσείς οι όμορφες, έξυπνες, διασκεδαστικές, σέξι, εργατικές, ταλαντούχες, στοργικές γυναίκες εκεί έξω· ας συνεχίσουμε να ανεβάζουμε και να στηρίζουμε η μια την άλλη", έγραψε στη λεζάντα, προσθέντοντας το hashtag #ooopssheworeabustieragain (oυπς, πάλι φόρεσε κορσέ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s continue to elevate and support each other, all you beautiful, smart, fun, sexy, hard working, talented, nurturing women out there ❤️? #ooopssheworeabustieragain ??@camillastaerk @talilennox

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena (@helenachristensen) στις

Oι φίλοι του διάσημου μοντέλου πλημμύρισαν τα σχόλια της φωτογραφίας με υποστήριξη. "Είσαι πανέμορφη, μέσα και έξω", έγραψε ο Edward Enninful, ο οποίος αντικατέστησε τη Shulman στο ρόλο του αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue το 2017. "Θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό της. Είσαι μια θεά", πρόσθεσε η Linda Evangelista, ενώ η Karen Elson έγραψε "Μόλις διάβασα αυτό το άρθρο. Έλα σε παρακαλώ... Είσαι φωτιά!"

"Τόσο φτηνή κρούση, δεν έχει ούτε δικαίωμα, ούτε λόγο να γράφει ένα τόσο γελοίο άρθρο", έγραψε η Naomi Campbell. "Σε ξέρω 30 χρόνια και ο,τι κι αν φοράς, το φοράς όμορφα, με επίπεδο κι αξιοπρέπεια. Κράτα το κεφάλι σου ψηλά και συνέχισε το δρόμο σου".

Δείτε ακόμη: Η sexy πασαρέλα της Naomi Campbell στο Φεστιβάλ των Καννών

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.