CELEBRITIES

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του James Middleton


The Jennettes

13 Μαΐου 2019

20180601_zaa_ap2_549.jpg

Είναι γεγονός πως ο αδερφός της Kate Middleton θεωρούταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες - μέχρι τώρα.

Προς λύπη πολλών γυναικών, ο James Middleton ανέβασε μία φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, την Alizee Thevenet. Ο Middleton και η Thevenet φορούν ίδια πουλόβερ και ποζάρουν χαμογελαστοί, ενώ o Middleton έγραψε στη λεζάντας: "Σάλπαρε μαζί μου".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Τον Ιανουάριο του 2019, ο James έγραψε ένα άρθρο σχετικά με το πώς είναι να ζει κανείς με κατάθλιψη, στο οποίο είπε πως εμπνεύστηκε από την αδερφή του Kate και τον σύζυγό της, William. O δούκας και η δούκισσα του Cambridge έχουν αφιερωθεί στην υποστήριξη πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων σχετικά με την ψυχική υγεία.

Γράφοντας για τη Daily Mail, ο James εξήγησε: "Η κατάθλιψη είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του πολύπλοκου παζλ αυτού που είμαι. Από την παιδική μου ηλικία, ήξερα πως είχα δυσλεξία - τα γράμματα και οι αριθμοί ακόμα είναι θολοί στη σελίδα μπροστά μου και μερικές μέρες έχω δυσκολία στο να γράψω ακόμα και τις πιο απλές λέξεις. Αλλά μόνο όταν ένα χρόνο πριν, διαγνώστηκα επίσης με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και όλα τα περίεργα του χαρακτήρα μου άρχισαν να βγάζουν νόημα".

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.