CELEBRITIES

Η Emma Watson και η Cara Delevingne στους πιο πλούσιους νέους για το 2019


The Jennettes

13 Μαΐου 2019

abaca_673426_0062.jpg

Κάθε χρόνο, οι Sunday Times συγκροτούν την διάσημη πλέον Rich List, προκειμένου να δώσουν στον κόσμο μια εικόνα για τους πλούσιους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως είναι η Young Roch List, στην οποία φιλοξενούνται πολλά διάσημα ονόματα, κάτω των 30 ετών.

Η ηθοποιός Emma Watson είναι ένα από αυτά τα ονόματα, μαζί με τον Daniel Radcliffe και τον Rupert Grint, τους συμπρωταγωνιστές της στις ταινίες Harry Potter, με περίπου 52 εκατομμύρια λίρες στο όνομά της. Η συγκεκριμένη σειρά ταινιών μάζεψε πάνω από 5.7 δισεκατομμύρια λίρες στους κινηματογράφους, κάνοντας τους πρωταγωνιστές τους παγκοσμίως διάσημους.

Από τότε, η Watson άνοιξε το δικό της μονοπάτι, εισπράττοντας 17 εκατομμύρια λίρες για το ρόλο της ως Πεντάμορφη στο remake της κλασικής ταινίας "η Πεντάμορφη και το Τέρας". Παραλλήλως, η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών, συνεχίζει να κερδίζει χρήματα από το modelling και συνεργασίες με τις εταιρείες Lancôme, Burberry και Chanel.

Ταυτοχρόνως, ο κόσμος της μόδας εκπροσωπείται από την Cara Delevigne, η οποία απέκτησε περίπου 14 εκατομμύρια λίρες από το modelling, από το 2014 έως το 2016. Το 2012, το 26χρονο πλέον μοντέλο, έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, με τη συμμετοχή της στην ταινία Αnna Karenina, και συνέχισε με τις ταινίες Suicide Squad και "Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες".

Φέτος, η Delevingne πρόσθεσε στο βιογραφικό της τη σειρά Carnival Row και την ταινία Her Smell.

Ποιοι όμως είναι οι καινούριοι της λίστας;

Στην πέμπτη θέση, βρίσκεται ο Ed Sheeran, με περιουσία που υπολογίζεται στα 160 εκατομμύρια λίρες, επίτευγμα που του έδωσε και την πρώτη θέση στη φετινή λίστα με τους πλουσιότερους μουσικούς κάτω από 30 ετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο τραγουδιστής και συνθέτης θεωρείται ότι κέρδισε περισσότερα χρήματα μέσα στο 2018 από όσα έχει κερδίσει ποτέ μουσικός μέσα σε έναν χρόνο, διπλασιάζοντας την περιουσία του κατά τη διάρκεια μόλις 12 μηνών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Incheon ! ? @zakarywalters #dividetour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos) στις

Στη λίστα βρίσκονται φυσικά και τα πέντε μέλη του συγκροτήματος One Direction, με τον Harry Styles, ο οποίος από τραγουδιστής έγινε ηθοποιός, να βρίσκεται στην κορυφή με περίπου 58 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Δείτε ακόμη: Οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο μας συστήνουν τις συζύγους τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.