CELEBRITIES

Τα παιδιά της Angelina Jolie ανησυχούν για την απότομη απώλεια κιλών της


The Jennettes

13 Μαΐου 2019

20190329_zaa_p133_094.jpg

H Angelina Jolie φαίνεται πως έχει αδυνατίσει ακόμα περισσότερο, κάνοντας τα έξι παιδιά της να ανησυχούν. Φαίνεται πως τα παιδιά έχουν ανησυχήσει τόσο πολύ για τη μαμά τους, που ανέλαβαν μόνα τους δράση για να παρέμβουν. "Τα παιδιά μεγαλώνουν και μπορούν να καταλάβουν πότε η Ange τρώει και πότε παρακάμπτει ένα γεύμα. Υπάρχουν δείγματα ότι δεν προσέχει τον εαυτό της και τα παιδιά τα βλέπουν", λέει μια πηγή στο NW.

"Τώρα που οι γονείς τους μένουν ξεχωριστά, δεν έχουν πια τον πατέρα τους να τους προστατεύει από τέτοια πράγματα. Δεν προκαλεί έκπληξη το ότι ανησυχούν". Tόσο ο Brad Pitt, όσο και ο αδερφός της Jolie, James Haven, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να παραμένει υγιής η 43χρονη σταρ. Πλέον όμως, έχουν αναλάβει τα παιδιά της. "Τα πήγαινε καλά μόνη της για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει υποτροπιάσει και τρώει σαν πουλί, πράγμα το οποίο έχει ανησυχήσει τα παιδιά".

"Είναι πλέον σε ηλικία που πραγματικά προσέχουν τέτοια πράγματα, ειδικά καθώς δεν κάθεται μαζί τους και τρώει όρθια μόνο χούφτες από ξηρούς καρπούς και φρούτα, ενώ οι υπόλοιποι τρώνε κανονικά γεύματα". Παρόλο που η Jolie ήταν πάντα αδύνατη, υπάρχουν πλέον ανησυχίες ότι το βάρος της ίσως έχει πέσει κάτω από 35 κιλά. Τα παιδιά όμως κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου η μαμά τους να τρώει, κι ένας από αυτούς τους τρόπους είναι το να βγαίνουν για οικογενειακά δείπνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#New Los Angeles - (May 12, 2019) #angelinajolie #knoxjoliepitt #viviennejoliepitt #bradpitt #twins #beautifulgirl #handsomeboy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivienne and Knox Jolie Pitt (@vivienne.knox) στις

Μάλιστα φαίνεται πως ο Pax μαγειρεύει εξαιρετικά και φτιάχνει φαγητό για τη μαμά του, ενώ η Shiloh ζητάει συχνά να πηγαίνουν στα αγαπημένα της εστιατόρια, προκειμένου η Jolie να καταναλώσει περισσότερους υδατάνθρακες και σαλάτες. Ταυτόχρονα, ο Maddox προσπαθεί να παραμένει το σπίτι γεμάτο με φαγητό.

Σύμφωνα με τις πηγές, το στρες του διαζυγίου της Angelina και του Brad πρόσθεσε ακόμα περισσότερη πίεση στην ηθοποιό, η οποία έχει καταλήξει να παραλείπει γεύματα, ενώ προσπαθεί να δείχνει στα παιδιά της ότι όλα πάνε καλά.

"H Ange έχει καταλάβει τι κάνουν και προσπαθεί να τα διαβεβαιώσει ότι απλώς μερικές φορές ξεχνάει να φάει και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν", εξηγεί η πηγή. "Όλοι γνωρίζουν ότι τα παιδιά είναι η πρώτη της προτεραιότητα και ότι ο χωρισμός δεν ήταν εύκολος για αυτά, οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι το να νιώθουν ότι πρέπει να την φροντίσουν".   Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να αποκτήσει μια ισορροπία για να μην κινδυνεύσει η υγεία της, και τα παιδιά φαίνεται πως βοηθούν σε αυτό.

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.