CELEBRITIES

"Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;" Ο Κeanu Reeves έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση κι έγινε viral


The Jennettes

14 Μαΐου 2019

20190509_zaf_ny1_289.jpg

O Keanu Reeves έδωσε την πιο έξυπνη απάντηση όταν ρωτήθηκε για τη γνώμη του για τον θάνατο.

Παρόλο που η θνητότητα δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέμα συζήτησης για τα βραδινά shows, το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε καθώς ο 54χρονος Reeves συζητούσε με τον Stephen Colbert για την τρίτη ταινία "Bill and Ted". Mιλώντας για την πλοκή της ταινίας, ο Reeves εξήγησε ότι οι χαρακτήρες βρίσκονται σε μεγάλη πίεση, καθώς προσπαθούν να γράψουν το τραγούδι που θα ενώσει τον κόσμο και θα φέρει την ειρήνη, και δεν τα καταφέρνουν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ταινίας, οι δυο τους ανακαλύπτουν ότι το τραγούδι θα "πρέπει να σώσει το σύμπαν" κι έχουν μόλις 80 λεπτά για να το γράψουν.

Καθώς αποτυγχάνουν, η ζωή όπως την ξέρουμε πλησιάζει στο τέλος της. "Είναι το τέλος ολόκληρου του διαστήματος", μοιράστηκε ο Reeves. "Είναι το τέλος του χωροχρονικού συνεχούς".

"Οπότε έρχεστε αντιμέτωποι με την ίδια σας τη θνητότητα και τη θνητότητα όλης της ύπαρξης", σχολίασε ο Stephen Colbert.

"Ναι", απάντησε ο Reeves.

Όπως ήταν φυσικό, ο Colbert ρώτησε τον ηθοποιό τι πιστεύει ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε.

Μετά από λίγες στιγμές κατά τις οποίες εξέταζε την απάντησή του, ο Reeves είπε απλώς "Ξέρω ότι θα λείψουμε σε όσους μας αγαπάνε".

Ο Colbert, καθώς δεν βρήκε τίποτα να απαντήσει στην τοποθέτηση του Reeves, σιώπησε για μερικά δευτερόλεπτα και ύστερα πλησίασε τον ηθοποιό και του έσφιξε το χέρι, υπενθυμίζοντας στο κοινό την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του, με τίτλο John Wick: Chapter 3

O Keanu Reeves σίγουρα μιλάει από εμπειρία, καθώς η ζωή του έχει υπάρξει γεμάτη από τραγωδίες.

Η νέα ταινία του Keanu Reeves, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Μαΐου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.