CELEBRITIES

Αυτός ο γοητευτικός ηθοποιός θα είναι ο νέος Batman


The Jennettes

17 Μαΐου 2019

20170728_sfx_g90_840.jpg

Η νέα προσθήκη στο club που περιλαμβάνει τους Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale, και Ben Affleck φαίνεται πως θα είναι ο Robert Pattinson.

O ηθοποιός, που έγινε γνωστός από τη σειρά ταινιών Τwilight και στη συνέχεια καθιερώθηκε μέσα από κάποιες ανεξάρτητες παραγωγές, φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τις υπογραφές για τον ρόλο του θρυλικού υπερήρωα της DC. Η νέα ταινία, που θα έχει τίτλο "The Batman" θα σκηνοθετηθεί από τον Matt Reeves, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης του θρίλερ "Άσε το κακό να μπει" και των ταινιών "Ο πλανήτης των πιθήκων: Η αυγή" και "Ο πλανήτης των πιθήκων: Η σύγκρουση".

Η συγκεκριμένη ταινία Batman βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ αρχικά σχεδιαζόταν να τη σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει για ακόμη μια φορά ο Ben Affleck. Τελικά ο Affleck αποσύρθηκε κι από τις δύο θέσεις και αυτήν τη στιγμή στην κορυφή της λίστας με τους υποψηφίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίκεται ο Pattinson, ενώ εξετάζεται και ο Nicholas Hoult ως επιλογή.

Δείτε ακόμη: Όλοι οι ηθοποιοί που έχουν παίξει τον ρόλο του Joker σε ταινίες

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.