CELEBRITIES

Το video των μικρών royals να παίζουν στον κήπο της Kate Middleton είναι απλά αξιολάτρευτο


The Jennettes

21 Μαΐου 2019

royals.jpg

Ο πρίγκιπας George μαζί με τα αδέρφια του, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis, και τους γονείς τους, πρίγκιπα William και Kate Middleton, πέρασαν ένα οικογενειακό απόγευμα να κάνουν διάφορες δραστηριότητες στον κήπο Back to Nature στο Chelsea Flower Show 2019.

Σε ένα video που ανέβηκε στο Twitter του Kensington Palace, o πρίγκιπας George, δείχνει αξιολάτρευτος όσο κάνει κούνια με ένα σκοινί στον κήπο που βοήθησε η μητέρα του να δημιουργηθεί.

"Πόσο θα έδινες (στο Back to Nature Garden) στα 10;" φαίνεται να ρωτά ο πρίγκιπας William τον George. "Πόσους βαθμούς στα 10 θα του έδινες; Με το 10 να είναι το μεγαλύτερο."

"Είκοσι," δηλώνει ο Geοrge όσο συνεχίζει να κάνει κούνια.

"Είκοσι; Είκοσι στα δέκα; Νομίζω πως η μαμά έκανε πολύ καλή δουλειά," απαντά ο δούκας γελώντας. Μετά, σε μία γλυκιά στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι, ο William κοιτά την Kate, όσο εκείνη παίζει με τον πρίγκιπα Louis και λέει: "Πόσο υπέροχο είναι αυτό;"

Ο πρίγκιπας George δεν ήταν ο μοναδικός royal που διασκέδασε. Στο ίδιο video, ο πρίγκιπας William κάνει επίσης κούνια και μάλιστα ζητά από την πριγκίπισσα Charlotte να τον σπρώξει.

Η βασιλική οικογένεια ανέβασε ακόμα ένα video στο Youtube, που δείχνει ακόμα περισσότερες οικογενειακές στιγμές - και είναι αξίσου αξιολάτρευτο:

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.