CELEBRITIES

O Moby ζήτησε συγγνώμη από την Natalie Portman για τις δηλώσεις του


The Jennettes

27 Μαΐου 2019

abaca_649903_085.jpg

O Moby είναι ένας από τους καλλιτέχνες που δεν έχουν απασχολήσει με την προσωπική τους ζωή αλλά με το νέο του βιβλίο ήρθε να ανατρέψει αυτή την εικόνα που είχε χτίσει τόσα χρόνια. Ο ίδιος έγραψε «Ήμουν ένας καραφλός αλκοολικός και η Natalie ήταν μια πανέμορφη star του κινηματογράφου. Να όμως που βρισκόταν στο καμαρίνι μου και φλέρταρε μαζί μου. Ήμουν 33 κι εκείνη 20, αλλά αυτός ήταν ο δικός της κόσμος. Για μερικές εβδομάδες προσπάθησα να είμαι το αγόρι της Natalie, αλλά δεν λειτούργησε. Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να της πω ότι ο πανικός που ένιωθα ήταν τεράστιος και με εμπόδιζε να κάνω φυσιολογικές σχέσεις, όμως μια νύχτα με ενημέρωσε από τηλέφωνο ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλον. Αισθάνθηκα ανακούφιση που δεν θα χρειαζόταν να της πω ποτέ πόσο κατεστραμμένος ήμουν».

Μαθαίνοντας η ηθοποιός για αυτά που έχει γράψει ο Moby δήλωσε σοκαρισμένη και μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εξεπλάγην όταν έμαθα ότι χαρακτήρισε το πολύ σύντομο διάστημα που τον γνώριζα ως σχέση. Αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν ένας πολύ μεγαλύτερός μου άνδρας που φερόταν ανατριχιαστικά, παρά το γεγονός ότι είχα μόλις τελειώσει το σχολείο. Ο ίδιος γράφει ότι ήμουν 20. Αυτό αποκλείεται. Ήμουν έφηβη. Είχα μόλις κλείσει τα 18. Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αυτήν την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του με ενοχλεί πολύ. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα».

Ο Moby απογοητευμένος από όσα είπε η Natalie Portman και το άσχημο κλίμα που δημιουργήθηκε δήλωσε: «Αναγνωρίζω ότι ήταν απερίσκεπτο εκ μέρους μου που δεν είπα στην Natalie ότι την συμπεριλαμβάνω στο βιβλίο μου και επίσης που δεν σεβάστηκα πλήρως την αντίδρασή της. Την θαυμάζω πολύ για την εξυπνάδα της, την δημιουργικότητά της και τον ακτιβισμό της και μισώ το γεγονός ότι μπορεί να προκάλεσα προβλήματα σε εκείνη και την οικογένειά της».

Δείτε ακόμη:

Το σπίτι της Natalie Portman είναι πιο μοντέρνο από όσο περιμέναμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.