CELEBRITIES

O θάνατος της πριγκίπισσας Diana μετατρέπεται σε ατραξιόν και το internet έχει εξοργιστεί


The Jennettes

27 Μαΐου 2019

20041226-gaf-g49-109.jpg

Στην διάρκεια των ετών που έχουν μεσολαβήσει από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, τόσο ο πρίγκιπας Harry όσο κι ο πρίγκιπας William έχουν μιλήσει ανοιχτά για την απώλεια που έχουν βιώσει. Μάλιστα, ο William δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο πόνος δε συγκρινόταν με τίποτα άλλο. Παρόλο που το πρέπον στη συγκεκριμένη περίσταση θα ήταν ο θάνατος αυτός να αντιμετωπιστεί με κάποιον σεβασμό, το σκανθαλοθηρικό National Enquirer αποφάσισε να τον μετατρέψει σε ατραξιόν.

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό ανοίγει ένα θεματικό πάρκο που λέγεται "National Enquirer Live!" στο Tennessee, και θα περιλαμβάνει μια αναπαράσταση του τροχαίου που οδήγησε στο θάνατο της Diana. Ο υπεύθυνος Robin Turner περιέγραψε τη συγκεκριμένη ατραξιόν, κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα. "Προβάλλεται, και βλέπεις τα κτίρια και τα πάντα σε μια 3D παρουσίαση. Και δείχνει τον δρόμο τον οποίο ακολούθησε εκείνη φεύγοντας από το ξενοδοχείο Ritz, και τους παπαράτζι που την κυνήγησαν και το φλας που θεωρούμε ότι τύφλωσε τον οδηγό, και το πώς έγινε". Ωστόσο, όπως εξηγεί "δεν υπάρχει αίμα. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Το τροχαίο φαίνεται μέσα από ενα animation στον υπολογιστή".

Στο τέλος της διαδρομής (για την οποία οι επισκέπτες θα πληρώνουν 25 δολάρια), οι παρευρισκόμενοι θα απαντούν σε ερωτήσεις σχετικές με τον θάνατο και τους εμπλεκόμενους σε αυτόν. "Κάνουμε ερωτήσεις όπως 'Πιστεύετε ότι η βασιλική οικογένεια εμπλεκόταν σε αυτό;' 'Πιστεύετε ότι ήταν έγκυος;' Το μόνο που κάνουμε είναι ερωτήσεις σε σχέση με τη γνώμη τους".

Παρόλο που ο Robin επιμένει ότι δεν πρόκειται για κάτι με φθηνή αισθητική, στο Twitter οι άνθρωποι διαφωνούν, αποκαλώντας την ατραξιόν "μακάβρια", "κακόγουστη" και "άρρωστη".

Προφανώς είναι απερίγραπτη έλλειψη ευαισθησίας η μετατροπή ενός θανάτου σε ψυχαγωγία (και μάλιστα επι πληρωμή), ιδιαιτέρως δεδομένου ότι τα αγαπημένα πρόσωπα αυτού του ανθρώπου θα προσβληθούν ή ακόμη και θα εξοργιστούν από αυτό.

Δείτε ακόμη: Πριγκίπισσα Diana: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.