CELEBRITIES

Ο λόγος που ο πρίγκιπας William άργησε πολύ να κάνει πρόταση γάμου στην Kate Middleton


The Jennettes

28 Μαΐου 2019

20181115_zaa_nc34_202.jpg

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton έβγαιναν για πολλά χρόνια πριν παντρευτούν το 2011. Έβγαιναν για τόσο καιρό, που κάποιοι αναρωτιόνταν αν ο Will θα έκανε ποτέ πρόταση γάμου στην Kate.

Όπως φαίνεται, ο Will είχε έναν πολύ γλυκό λόγο που περίμενε τόσο πολύ για να κάνει την πρόταση. Σύμφωνα με την royal expert και βιογράφο, Katie Nicholl στο βιβλίο της Kate: The Future Queen, ο Will δεν ήθελε να πάρει διαζύγιο όπως οι γονείς του και ήθελε να δώσει στην Kate πολύ χρόνο για να είναι πραγματικά σίγουρη πως η royal ζωή ήταν για εκείνη, πριν παντρευτούν.

"Το διαζύγιο είχε επηρεάσει την βασιλική οικογένεια για πολύ καιρό. Aπό την παραίτηση του Edward VIII το 1936 που σχεδόν διέλυσε τη μοναχία μέχρι τα πιο πρόσφατα διαζύγια της Diana και του Chales, όπως και του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson, οι δυστυχισμένοι γάμοι απειλούσαν να αναστατώσει ένα κατά τ' άλλα σταθερό κατεστημένο. Πριν ο William να ζητήσει στην Kate να τον παντρευτεί, ήθελε να είναι σίγουρη πως ήταν αυτό που ήθελε. Μένοντας μαζί, η Kate θα μπορούσε να αποφασίσει αν ήταν και όπως είχε πει ο William να 'κάνει πίσω' αν δεν ήταν."

Σύμφωνα με τη Nicholl, ο χρόνος που ο Will και η Kate πέρασαν να μένουν μαζί πριν αρραβωνιαστούν ήταν πολύ σημαντικός για το ζευγάρι, που είχε την ευκαιρία να κάνει ένα τεστ στη γαμήλια ζωή.

Όπως φαίνεται, η Kate αποφάσισε πως ήταν έτοιμη για τη royal ζωή και έχει υπάρξει ένα υπόδειγμα royal από τότε.

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton εμφανίστηκε ίδια η πριγκίπισσα Diana στη Σουηδία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.