CELEBRITIES

H Ellen DeGeneres μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τον πατριό της


The Jennettes

29 Μαΐου 2019

abaca_482431_018.jpg

Η Ellen DeGeneres μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που δέχτηκε ως έφηβη στο επερχόμενο επεισόδιο της σειράς του David Letterman στο Netflix, "My Next Guest Needs No Introduction."

Στη συνέντευξη, που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, η DeGeneres μίλησε για το ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε σύζυγό της μητέρας της, όταν ήταν έφηβη. Η κακοποίηση ξεκίνησε, όπως είπε η DeGeneres, αφού η μητέρα της, Betty, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. 

"Μου είπε όταν [η μαμά μου] ήταν εκτός όλης πως ένιωσε έναν όγκο στο στήθος της και χρειαζόταν να αγγίξει το στήθος μου," αναφέρει η DeGeneres στη συζήτηση με τον Letterman. "Τελος πάντων, με έπεισε πως χρειαζόταν να νιώσει το στήθος μου και μετά προσπάθησε να το κάνει ξανά άλλη στιγμή και μετά ξανά."

Η DeGeneres είχε μιλήσει πρώτη φορά για την κακοποίηση από τον πατριό της, ο οποίος δεν ζει πλέον, σε μία συνέντευξη με το Allure το 2005.

Στη συνέντευξη με τον Letterman είπε πως μιλά ανοιχτά για το γεγονός ελπίζοντας να δώσει δύναμη σε άλλες γυναίκες και κορίτσια. "Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί, ξέρεις, δεν το έκανα, ήμουν πολύ αδύναμη για να με υπερασπιστώ, ήμουν 15 ή 16," είπε η DeGeneres. "Είναι μία πραγματικά απαίσια, απαίσια ιστορία και ο μοναδικός λόγος που θα μπω σε λεπτομέρειες είναι επειδή θέλω τα άλλα κορίτσια να μην αφήσουν ποτέ κανέναν να το κάνει αυτό".

Επιπλέον, η DeGeneres δήλωσε πως δεν το είπε αμέσως στη μητέρα της σε μία προσπάθεια να την προστατέχει. "Δεν θα έπρεπε να είχα προστατέψει ποτέ [τη μητέρα μου]. Θα έπρεπε να είχα προστατέψει τον εαυτό μου και δεν της το είπα για μερικά χρόνια και μετά της το είπα. Και μετά δεν με πίστευε και έμεινε μαζί του για 18 χρόνια ακόμα και τελικά τον άφησε επειδή εκείνος άλλαζε την ιστορία συνέχεια."

"Όταν βλέπω ανθρώπους να μιλάνε ανοιχτά, ειδικά τώρα, με θυμώνει όταν δεν πιστεύουν τα θύματα," συνέχισε η DeGeneres. "Γιατί δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας."

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.