CELEBRITIES

Αυτοί οι συμπρωταγωνιστές δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στην πραγματική ζωή


The Jennettes

30 Μαΐου 2019

1505595115-notebooks.jpg

Πολλές φορές οι συμπρωταγωνιστές περιγράφουν ο ένας τον άλλο σαν δεύτερη οικογένεια. μερικοί από αυτούς μάλιστα, καταλήγουν να ερωτεύονται. Κάποιες άλλες φορές όμως, οι σχέσεις μεταξύ τους γίνονται ιδιαίτερα δύσκολες, ιδιαιτέρως πίσω από τις κάμερες. Αυτοί οι συμπρωταγωνιστές ταινιών και σειρών δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στην πραγματική ζωή.

Claire Danes & Leonardo DiCaprio

20th Century Fox

Kατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εμβληματικής ταινίας του 1996, Romeo + Juliet, το πρωταγωνιστικό δίδυμο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η συνήθεια του DiCaprio να πειράζει τους ηθοποιούς και τους συντελεστές ενοχλούσε την Danes και αυτός θεωρούσε ότι παραείναι "στην τσίτα"

Joan Crawford & Bette Davis

Warner Bros

Η βεντέτα της Crawford και της David στα γυρίσματα της ταινίας "Τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέιν;" ήταν τόσο διαβόητη που έγινε το αντικείμενο της πρώτης σεζόν της σειράς Feud. Το δράμα ανάμεσα στις θρυλικές ηθοποιούς φαίνεται ότι ξεκίνησε όταν η Crawford παντρεύτηκε τον Franchot Tone ο οποίος ήταν ο έρωτας της ζωής της Davis. "Δεν την συγχώρεσα ποτέ για αυτό, και ούτε πρόκειται", είπε αργότερα για αυτό η Davis.

Sarah Jessica Parker & Kim Cattrall

Οι φήμες ήθελαν τις δύο ηθοποιούς της σειράς Sex and the City να μην είναι ιδιαίτερα καλές φίλες στην πραγματική ζωή, ενώ υπήρχαν ισχυρισμοί ότι η Cattrall ενοχλήθηκε όταν έμαθε ότι η Parker κέρδιζε περισσότερα χρήματα από τις συμπρωταγωνίστριές της. Η Parker αρνήθηκε την ύπαρξη οποιασδήποτε κόντρας, όμως χρόνια αργότερα, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες κατά τις οποίες η τρίτη ταινία SATC δε θα κυκλοφορούσε εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων της Catrall. Η τελευταία πήρε προσωπικά όλη τη φημολογία, κι απάντησε λέγοντας ότι "Θεωρώ ότι η Jessica Parker θα μπορούσε να έχει φερθεί λίγο πιο καλά. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει φερθεί πιο καλά. Δεν ξέρω ποιο είναι το θέμα της. Ποτέ δεν ήξερα."

Shannen Doherty and Jennie Garth

Spelling Television
Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά των '90s, "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills", αλλά η Doherty έφυγε από τη σειρά μετά την τέταρτη σεζόν, λόγω προβλημάτων συνεργασίας με το υπόλοιπο καστ. Σε μια συνέντευξη του 2014, η Gath μίλησε ανοιχτά για την κόντρα της με την Doherty.
Ryan Gosling & Rachel McAdams

Η χημεία του Gosling και της McAdams στο Ημερολόγιο μεταφράστηκε αργότερα σε ένα πραγματικό ειδύλλιο. Αλλά στην αρχή των γυρισμάτων οι συμπρωταγωνιστές δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο.

"Ίσως δεν θα έπρεπε να λέω αυτήν την ιστορία, αλλά δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στο σετ. Καθόλου", εξήγησε ο σκηνοθέτης Nick Cassavetes. "Και ο Ryan ήρθε σε εμένα, μπροστά σε 150 άτομα σε μια μεγάλη σκηνή και μου είπε 'Nick, έλα εδώ'. Και έχει μια σκηνή με τη Rachel και λέει ' Μπορείς να την πάρεις απο δω και να φέρεις μια άλλη ηθοποιό να διαβάσει εκτός κάμερας μαζί μου;' και του λέω 'τι;' και μου λέει 'Δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω μαζί της. Δεν παίρνω τίποτα από αυτό'".

Jerome Flynn & Lena Headey

ΗΒΟ

Παρόλο που είχαν πολλές ευκαιρίες και λόγους να συναντηθούν στο Westeros, οι χαρακτήρες του Flyn και της Headey, Bronn και Cercei δεν συναντήθηκαν ποτέ σε καμία σκηνή του Game of Thrones. Σύμφωνα με πηγές, ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι το πρώην ζευγάρι δεν επικοινωνεί καθόλου και αρνούνται να δουλέψουν μαζί.

Δείτε ακόμη: 10 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.