CELEBRITIES

Ο Moby ζήτησε συγγνώμη κι ακύρωσε την περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου του


30 Μαΐου 2019

moby1.jpg

O Moby επιστρέφει ξανά μέσω Instagram για να ανακοινώσει αυτή τη φορά ωστόσο, ότι θα αποσυρθεί για λίγο καιρό, μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν όσα ισχυρίζεται στο βιβλίο της αυτοβιογραφίας του σχετικά με το δεσμό του με τη Νάταλι Πόρτμαν στο παρελθόν.

Έτσι, την Τρίτη με ανάρτησή του στο Instagram ο Moby ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα διάστημα αλλά πριν το κάνει ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη και αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για το σάλο που προκλήθηκε. «Εγώ είμαι αυτός που κυκλοφόρησα το βιβλίο χωρίς να το δείξω στους ανθρώπους για τους οποίους έγραψα. Εγώ είμαι εκείνος που απάντησα αμυντικά και αλαζονικά. Είμαι αυτός που συμπεριφέρθηκα με ασέβεια, τόσο το 2019 όσο και το 1999. Προφανώς δεν υπάρχει άλλος να κατηγορήσω πέρα από μένα τον ίδιο», έγραψε στο τελευταίο του ποστ.

Δείτε τη συνέχεια στο Reader

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.