CELEBRITIES

Γιατί η νταντά του παιδιού της Meghan Markle παραιτήθηκε μετά από δύο βδομάδες;


The Jennettes

31 Μαΐου 2019

20190508_zaf_x99_072.jpg

Λιγότερο από έναν μήνα μετά τη γέννηση του μικρού Archie Harrison Mountbatter-Windsor, μία από τις νταντάδες του παραιτήθηκε, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα, λόγω διαμάχης με την μητέρα του, Meghan Markle.

Σύμφωνα με μία πηγή που μίλησε στην Express, η νταντά έφυγε από τη δουλειά δύο μόνο εβδομάδες μετά την γέννηση του μωρού, λόγω της υπερπροστατευτικής φύσης της Markle, που την έχει κάνει να μην αφήνει τους άλλους να πλησιάσουν το νεογέννητό της - το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Harry.

"Η Meghan θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα. Δεν μπορεί να αφήσει κανέναν μόνο του με τον Archie. Αγνοεί τη βοήθεια," ισχυρίστηκε η πηγή. "Κανείς δεν τον έχει φροντίσει εκτός από εκείνη".

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ενώ διάφορες νταντάδες προσλήφθηκαν για να τη δουλειά, καμία από αυτές δεν έχει κάνει ακόμη το καθήκον της. "Δεν τις αφήνει κοντά στον Archie," είπε η πηγή. "Η Meghan αφήνει μόνο την Doria [Ragland] να τον κρατήσει, τρέχει στο μπάνιο και βγαίνει γρήγορα για να τον ξαναπάρει".

Η μητέρα της Markle, Doria Ragland, ήταν εκεί για τη γέννηση του μωρού νωρίτερα αυτόν τον μήνα κι ενώ η  επίσημη ανακοίνωση έλεγε πως ήταν με τους "Μεγαλειοτάτους στο Frogmore Cottage" μεά την γέννηση, έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι της στην California. Αυτό σημαίνει πως η Markle δεν έχει πλέον τη βοήθεια της μητέρας της.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.