CELEBRITIES

Τα outfits της Melania Trump στη Μεγάλη Βρετανία έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις


The Jennettes

4 Ιουνίου 2019

20190603_zaa_ap2_191.jpg

Η Melania και ο Donald Trump κατέφθασαν στην Αγγλία για την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη τη Δευτέρα και φαίνεται πως η στιλιστική προσέγγιση της Πρώτης Κυρίας έχει βάλει τον κόσμο σε σκέψεις.

Μερικές μέρες πριν την επίσκεψη, ο Trump αποκάλεσε την Meghan Markle "μοχθηρή" και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του με τη βασίλισσα, φαίνεται πως ξέχασε το δώρο που της είχε φέρει την τελευταία φορά που την επισκέφθηκε.

Αυτή τη φορά όμως, μαζί του βρίσκεται και η Melania για να αντιπροσωπεύσει τις ΗΠΑ, που κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια να υποστηρίξει στιλιστικά τον ρόλο της, στα χνάρια άλλων συζύγων μεγάλων ηγετών που ήρθαν πριν από εκείνη. Η Melania μπήκε στο αεροπλάνο την Κυριακή φορώντας ένα μεταξωρό φόρεμα Gucci το οποίο περιλαμβάνε print με εικόνες του London Bridge.

Αργότερα, όταν προσγειώθηκαν, η Trump βγήκε από το Air Force One φορώντας μία navy φούστα Michael Kors με σακάκι στο ίδιο χρώμα και μία μπλούζα με φιόγκο από έναν από τους μεγαλύτερους Βρετανικούς οίκους μόδας, τον οίκο Burberry.

Όταν η Melania και ο Donald Trump κατέφθασαν στο παλάτι του Buckingham τη Δευτέρα το απόγευμα, το πρώην μοντέλο φόρεσε ένα λευκό και navy look, από το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο σχεδιαστικό δίδυμο, Dolce & Gabbana, το οποίο έδειχνε εξαιρετικά παρόμοιο με ένα της πριγκίπισσας Diana το 1995. Είτε η συγκεκριμένη εμφάνιση είχε σκοπό να θυμίζει την Lady Di είτε όχι, δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν την ομοιότητα.

Αργότερα την ίδια μέρα, η Melania εμφανίστηκε σε ένα επίσημο δείπνο φορώντας ακόμα μία λευκή τουαλέτα - αυτή τη φορά με διαφανή λαιμόκοψη και από έναν ακόμα όχι-Βρετανικό οίκο: τον Dior. Ωστόσο, ακολούθησε το βασιλικό πρωτόκολλο και συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι γάντια μέχρι τον αγκώνα.

Κάθε ένα από τα outfits που έχει φορέσει ως τώρα η Melania, ακολουθεί την ίδια γραμμή - τον συνδυασμό κάτι εξαιρετικά Βρετανικού με κάτι που δεν έχει καμία σχέση.

Δείτε ακόμη: H Melania Trump έκανε μία αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.