Το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε η Meghan Markle το 2018 και χαρακτηρίστηκε «σπάταλη»

The Jennettes
Τρίτη 4 Ιούνιος 2019
20180925_zaa_ap2_097.jpg

Η Δούκισσα του Sussex έχει σοκάρει το Βρετανικό κοινό, το οποίο τα έχει βάλει με τα έξοδά της. Το 2018, υπολογίζεται ότι η Δούκισσα ξόδεψε $514.000, εκ των οποίων τα $379,000 αφορούσαν το baby shower, ενώ παραλλήλως ετοιμάζεται μια ανακαίνιση σπιτιού που θα κοστίσει 3.8 εκατομμύρια δολάρια.

Η συγγραφέας Angela Levin, μιλώντας στο "The Conservative Woman" εξήγησε ότι το πολυτελές lifestyle της Markle δεν έχει θετική αντιμετώπιση από τους φορολογούμενους πολίτες. "Νομίζω ότι η Meghan έχει υπάρξει παράλογα σπάταλη ανα περιπτώσεις, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται θετικά", ισχυρίστηκε.

"Είναι γνωστό πως η Βασίλισσα είναι μετρημένη και οικονόμα, και μερικά μέλη του Βρετανικού κοινού αντιδρούν στο ότι ένα ποσοστό από τους φόρους τους πηγαίνει σε πράγματα που οι ίδιοι θεωρούν επιπολαιότητα"

Η ειδικός αναφέρθηκε στο φόρεμα που διάλεξε η Δούκισσα για τις φωτογραφίες του αρραβώνα της με τον Πρίγκιπα Harry, το οποίο κόστισε 71.000 δολάρια. Σύμφωνα με τους ειδικούς μόδας του "UFO NO More", το ακριβές ποσό τπου ξόδεψε το 2018 η Meghan ήταν 514,980.78 δολάρια.

H Levin αποκάλεσε το κόστος του baby shower "ένα υπερβολικό ποσό για όποιον προσφέρθηκε να πληρώσει για αυτό, ειδικά για κάποια που αποκαλεί τον εαυτό της ανθρωπίστρια". Πρόσθεσε ότι "είναι, από όσα μου έχουν πει, ένας από τους πολλούς λόγους που όλο το προσωπικό του Harry και της Meghan βρίσκονται σε διαδικασία μετακίνησης στο Buckingham, ενώ ακόμα και η νεοπροσληφθείσα διευθύντρια προσωπικού τους, Sara Latham, θα αναφέρεται στη Γραμματεία Επικοινωνίας της Βασίλισσας.

Δήλωσε επίσης ότι ελπίζει η Δούκισσα να γίνει "λιγότερο show business και περισσότερο royal" όσο περνάει ο καιρός.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

 

TRENDING ARTICLES