CELEBRITIES

Jennifer Aniston: "Δε ντρέπομαι να ποζάρω topless"


The Jennettes

6 Ιουνίου 2019

abaca_589047_023_1.jpg

Η Jennifer Aniston νιώθει αρκετά άνετα με τον φωτογραφικό φακό και θα ήθελε το ίδιο για όλους μας. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο show της Ellen DeGeneres, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την topless φωτογράφηση που έκανε για το εξώφυλλο του Harper's Bazaar.

"Απολαμβάνεις το να είσαι γυμνή", είπε η Ellen, δείχνοντας το εξώφυλλο του περιοδικού στο οποίο η Aniston ποζάρει φορώντας μόνο ένα σορτσάκι, καλσόν, και γόβες.

"Το λατρεύω!" απάντησε η Aniston.

"Προσέχεις πολύ τον εαυτό σου, κι απολαμβάνεις να κάνεις δραστηριότητες", συνέχισε η Degeneres. "Δεν νιώθεις ντροπή όταν κρατάς το στήθος σου έτσι και βγαίνειμια φωτογραφία;"

"Όχι δεν ντρέπομαι", απάντησε εκείνη. "Κανείς δεν θα έπρεπε να ντρέπεται".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I think our bodies are beautiful, and I think celebrating them and being comfortable in them—no matter what age you are—is important. There shouldn’t be any kind of shame or discomfort around it.” #JenniferAniston gives us the naked truth in the June/July 2019 issue. The actress sits down with her #FirstLadies co-star #TigNotaro to talk about turning 50. Link in bio to read the full interview. Photography by @alexilubomirski Styling by @menamorado Hair by @mrchrismcmillan Makeup by @angelalevinmakeup Manicure by @miwanails Aniston wears @hermes, @levian_jewelry & @gianvitorossi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) στις

Η DeGeneres τότε την προκάλεσε: "Κάντο τώρα!" αλλά εκείνη της είπε ότι θα το έκανε μόνο αν η Ellen την ακολουθούσε.

Ακόμα και στη συνέντευξή της με τον κωμικό Tig Notaro, η Αniston είπε ότι το να ποζάρει χωρίς μπλούζα το αισθάνεται "απολύτως φυσιολογικό. Μάλιστα συνέχισε λέγοντας: "Νομίζω ότι τα σώματά μας είναι πολύ όμορφα, και το να νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτά και να το απολαμβάνουμε ανεξαρτήτως ηλικίας, είναι σημαντικό. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ντροπή ή κάτι άβολο με αυτό".

Είναι γνωστό ότι η Jennifer Aniston υποστηρίζει το κίνημα του body positivity, ειδικά αφότου υπήρξε στόχος για κάποιες φημολογίες εγκυμοσύνης. Σε ένα κείμενό της, που δημοσιεύτηκε από την Huffington Post, το 2016, έγραψε:

"Για την ιστορία, δεν είμαι έγκυος. Αυτό που είμαι, είναι αγανακτισμένη. Είμαι αγανακτισμένη με τον εξονυχιστικό έλεγχο και το body shaming που έχει πάρει χαρακτήρα σπορ, και συμβαίνει καθημερινά κάτω από τον μανδύα της δημοσιογραφίας, της ελεύθερης έκφρασης και των celebrity news.

Mιλώντας χθες στην DeGeneres, ανέφερε μια ακραία φήμη που άκουσε για την εμφάνισή της, ότι δηλαδή έκανε ένα makeover στο σώμα της, το οποίο κόστισε εκατομμύρια. Παρόλα αυτά το βρήκε "αρκετα διασκεδαστικό", ενώ είπε ότι πετάει πάντα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά όταν μπαίνει σε κάποιο γραφείο γιατρού.

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.