CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Louis πρόκειται να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση


The Jennettes

7 Ιουνίου 2019

57506207_410885162794093_5018190409775739235_n.jpg

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Πρίγκιπας Louis θα διεκπεραιώσει την πρώτη του βασιλική υποχρέωση, καθώς θα παρευρεθεί με την οικογένειά του στο μπαλκόνι του Buckingham για την τελετή Trooping the Colour. Η ετήσια εκδήλωση είναι εορτασμός των "επίσημων" γενεθλίων της Βασίλισσας (τα πραγματικά γενέθλιά της είναι τον Απρίλιο) και περιλαμβάνει μια στρατιωτική παρέλαση, παρέλαση των royals με άμαξες, και ένα πέρασμα των αεροσκαφών της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF), ενώ η οικογένεια θα παρακολουθεί από το μπαλκόνι.

Παρόλο που το παλάτι του Kensington δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του νεαρού πρίγκιπα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον δούμε το Σάββατο, δεδομένου ότι τόσο ο Πρίγκιπας George, όσο και η Πριγκίπισσα Charlotte έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην τελετή Trooping the Colour όταν ήταν μόλις ενός έτους.

Στο ίδιο πλαίσιο, φημολογείται ότι ο George και η Charlotte μπορεί για πρώτη φορά να λάβουν μέρος στην παρέλαση με τις άμαξες, καθώς ο Harry κι ο William το έκαναν αυτό πρώτη φορά σε ηλικία τεσσάρων ετών. Ένας νεαρός royal που δεν περιμένουμε να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ο Archie, γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, o oποίος σήμερα κλείνει ένα μήνα ζωής.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να δούμε την Meghan, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, καθώς το Trooping the Colour είναι ένα από τα μεγαλύτερα events της Βασιλικής Οικογένειας. Πέρυσι, η Δούκισσα του Cambridge έκανε ένα διάλειμμα από την άδεια μητρότητάς της για να παρευρεθεί.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.