CELEBRITIES

O Chris Pratt ανέβασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία του νυφικού της Katherine Schwarzenegger


The Jennettes

10 Ιουνίου 2019

20190422_zaa_a123_110.jpg

Ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger παντρεύτηκαν και το γιόρτασαν στο Instagram.

Μετά από μία εξαιρετικά ιδιωτική γαμήλια τελετή στο San Ysidro της California, ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία το ζευγάρι φαίνεται να κοιτά ο ένας τον άλλο στα μάτια, όσο περπατούν χέρι-χέρι.

Το εντυπωσιακό νυφικό φαίνεται ολόκληρο στη φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως φόρεσε ένα strapless φόρεμα με μεγάλη ουρά και βέλο. Ο Pratt έγραψε "Χθες ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας! Γίναμε σύζυγοι μπροστά στα μάτια του Θεού, των οικογενειών και αυτών που αγαπάμε. Ήταν οικείο, συγκινητικό και συναισθηματικό".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Συνέχισε λέγοντας: "Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι που ξεκινάμε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Είμαστε ευγνώμονες στις οικογένειες και τους φίλους μας που στάθηκαν μαζί μας και τον κ. Giorgio Armani που δημιούργησε αυτό το μοναδικό φόρεμα για την Katherine και για εμένα, το τέλειο κοστούμι. Το σημερινό πρωί νιώθουμε το λιγότερο ευλογημένοι."

Δείτε ακόμη: O παραμυθένιος γάμος της Sofia Vergara και του Joe Manganiello

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.