CELEBRITIES

H περίεργη απαίτηση που έχει ο Πρίγκιπας Harry από τα ξενοδοχεία στα οποία μένει


The Jennettes

11 Ιουνίου 2019

abaca_645416_003.jpg

Ως μέρος των royal εργασιών του, ο Πρίγκιπας Harry ταξιδεύει πολύ. Και όταν ταξιδεύεις πολύ, αρχίζεις να μαθαίνεις τι χρειάζεσαι για να κάνεις τη διαμονή σου σε ένα ξενοδοχείο περισσότερο άνετη. Όταν είσαι συχνός ταξιδιώτης, ίσως αρχίσεις να κάνεις και ειδικά αιτήματα στα ξενοδοχεία που μένεις. Αν μάλιστα είσαι και μέλος της βασιλικής οικογένειας, αυτά τα αιτήματα ίσως είναι λίγο πιο μεγάλα από το να θες το δωμάτιό σου να βλέπει θάλασσα.

Όταν ο Harry ταξιδεύει, ζητάει από τα ξενοδοχεία στα οποία μένει να περιορίσουν όσο μπορούν την αναίτια χρήση πλαστικού. Αυτή η πληροφορία έρχεται από τον κοντινό φίλο του Harry, και Αργεντίνο παίκτη πόλο, Nacho Figueras.

"Ο Harry βρισκόταν εκεί, και ήμασταν στο ξενοδοχείο όπου διανυκτερεύσαμε πριν το παιχνίδι", εξήγησε ο Nacho κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. "Μίλησε σε κάποιον και είπε 'Σήμερα το πρωί, έλαβα τον καφέ μου και είδα ότι έχετε ένα πλαστικό αντικείμενο στον καφέ. Και μετά έστειλα το πουκάμισό μου και το έλαβα μέσα σε μια μεγάλη πλαστική τσάντα'. Έτσι είναι αυτός ο τύπος, εντάξει; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό καθόλου, έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Έτσι είναι αυτοί. Όχι πλαστικό".

Δεν είναι απολύτως σαφές το ποιοι είναι "αυτοί" στους οποίους αναφέρεται ο Nacho, καθώς θα μπορούσε να είναι μόνο ο Harry και η Meghan Markle (η οποία είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για το περιβάλλον), ή ολόκληρη η βασιλική οικογένεια.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.