CELEBRITIES

H Cara Delevingne επιβεβαίωσε τη σχέση της με την Ashley Benson


The Jennettes

18 Ιουνίου 2019

20190429_zaa_p133_556.jpg

Η Cara Delevingne και η Ashley Benson είναι σε σχέση!

Πριν λίγες μέρες, η Delevingne μοιράστηκε στο Instagram ένα σύντομο κλιπ στο οποίο τραβάει κοντά της την Benson για να της δώσει ένα παθιασμένο φιλί, και τώρα το μοντέλο μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να το μοιραστεί. Με αυτόν τον τρόπο, επιβεβαίωσε το ειδύλλιό τους, για το οποίο υπήρχαν πολλές φήμες.

Λίγο πριν το TrevorLive Gala τη Δευτέρα, το 26χρονο μοντέλο αποκάλυψε στο Ε! News οτι αποφάσισε να δημοσιεύσει το κλιπ προς τιμήν της 50ης επετείου της εξέγερσης του Stonewall και της πρώτης επετείου της με την Benson.

"Δεν ξερω, επειδή είναι το Pride, επειδή έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που συνέβη το Stonewall και, δεν ξέρω, είναι περίπου η επέτειος του ενός χρόνου μας οπότε γιατί όχι;"

#PRIDE ?❤️??❤️? @ashleybenson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

Παρά το ότι αποκάλυψε ότι εκείνη και η 29χρονη Benson είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο, η Delevingne αρνήθηκε να βάλει τίτλο στη σχέση τους, όταν ρωτήθηκε αν το κλιπ σήμαινε ότι είναι επισήμως ζευγάρι στο Instagram. "Σίγουρα, δεν μου αρέσει το επίσημο του πράγματος, αλλά είναι κάτι", είπε.

Στο gala, η Delevingne τιμήθηκε με το Hero Award για την προσήλωσή της στην υποστήριξη του Trevor Project, που έχει ως στόχο να σταματήσει τις αυτοκτονίες των νέων της LGBTQ κοινότητας. Η Delevigne ανέβηκε στη σκηνή και έβγαλε έναν ευχαριστήριο λόγο, στον οποίο ευχαρίστησε την κοπέλα της για την υποστήριξη.

"Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μια πολύ ξεχωριστή γυναίκα σε αυτό το δωμάτιο, και ξέρεις ποια είσαι", είπε στο κοινό. "Είναι μια από τους ανθρώπους που με βοηθούν να αγαπώ τον εαυτό μου όταν το χρειάστηκα πιο πολύ και πραγματικά το χρειάστηκα. Μου έδειξε πώς είιναι η πραγματική αγάπη και πώς να την αποδεχτώ, το οποίο είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο νόμιζα".

Η Delevingne έκλεισε το γλυκό μήνυμα προς την κοπέλα της, αποκαλώντας την Benson με το παρατσούκλι της. "Σε αγαπώ, Sprinkles", είπε στην ηθοποιό του Pretty Little Liars. Παραλλήλως, η Benson κατέγραφε τη στιγμή με το κινητό της και τη μοιράστηκε στα Isntagram stories της, γράφοντας "σε αγαπώ @caradevingne, είμαι περήφανη για εσένα @trevorproject"

Δείτε ακόμη: Τα ζευγάρια που ξεχωρίσαμε στο Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.