Η Sandra Bullock μίλησε για το πραγματικό νόημα της ταινίας Bird Box

The Jennettes
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
20181127_zaf_f84_034.jpg

Όταν σκεφτόμαστε το Bird Box, την ταινία τρόμου του Neftlix που έγινε viral πριν λίγους μήνες, η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό δεν έχει να κάνει με το να είναι γονέας κάποιος. Αλλά όταν η Sandra Bullock κέρδισε το βραβείο πιο τρομαγμένης ερμηνείας στα βραβεία MTV, η ομιλία της είχε να κάνει εξολοκλήρου με τη μητρότητα. Η ηθοποιός πήρε λίγο χρόνο από την παραλαβή του βραβείου της και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει στην ταινία εξαρχής και για τη σημασία της για εκείνη. Και ναι, είναι λίγο βαθύτερη από όσο πιστεύαμε.

Η Bullock ξεκίνησε ευχαριστώντας το Netflix που της επέτρεψε να κάνει ένα "εκπαιδευτικό video για τον τρόμο του να είναι κανείς γονιός". Στη συνέχεια εξήγησε λίγο περισσότερο: "Σοβαρά, έκανα το Bird Box επειδή τα παιδιά μου με ρώτησαν γιατί ποτέ δεν έκανα κάποια ταινία για αυτά. Οπότε όταν το Bird Box βρέθηκε στον δρόμο μου, ήξερα ότι ήταν μια ιστορία που ήθελα να κάνω γιατί είχε σχέση με την οικογένεια". Η ηθοποιός εξήγησε ότι παρόλο που τα παιδιά της ίσως δεν δουν την ταινία για αρκετό καιρό, εκείνη το βλέπει σαν ένα γράμμα αγάπης προς εκείνα.

"Όταν τελείωσα την ταινία, πήγα στα μωρά μου και είπα 'ορίστε, η μαμά το έκανε αυτό για εσάς. Και παρόλο που δεν μπορείτε να το δείτε μέχρι να γίνετε 21, επειδή προφανώς μια ταινία για το να είσαι μητέρα είναι μια ταινία τρόμου, θα ξέρετε όταν το δείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που δε θα έκανα για εσάς. Ήθελα να δείτε τι σημαίνει οικογένεια".

Η Bullock, η οποία έχει υιοθετήσει και τα δύο παιδιά της, συνέχισε με ένα απρόσμενο σχόλιο για τη δύναμη της οικογένειας: "Οικογένεια είναι αυτό για το οποίο παλεύεις, οικογένεια είναι αυτό που προστατεύεις. Ό,τι βλέπετε στην ταινία είναι ακριβώς αυτό που η Μαμά θα έκανε για εσάς". Και για όσους έχουν δει την ταινία, αυτό είναι μια πολύ σημαντική δήλωση.

Δείτε ακόμη: Οι πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις της Sandra Bullock