CELEBRITIES

H Amber Heard εμφανίστηκε με το hair trend του καλοκαιριού


The Jennettes

19 Ιουνίου 2019

abaca-496572-01568939.jpg

H Amber Heard αντάλλαξε τα μακριά ξανθά μαλλιά της με ένα καινούριο, κοντό, ροζ hairstyle, το οποίο έδειξε για πρώτη φορά στις 17 Ιουνίου στο L.A.

H 33χρονη άλλαξε δραστικά το look της, και εμφανίστηκε με κοντά μαλλιά, σε μια παστέλ ροζ απόχρωση, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στο κοινό που την είχε συνηθίσει ξανθιά. Πριν τρεις μέρες, η Heard ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram επιδεικνύοντας την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, κι έγραψε στη λεζάντα "ποιος χρειάζεται γυαλιά όταν μπορείς να δεις τον κόσμο μέσα από χρωματιστά ροζ μαλλιά;"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who needs glasses when you can see the world through rose tinted..hair @lorrigoddard_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard) στις

Φεύγοντας από ένα επαγγελματικό meeting στο Los Angeles στις 17 Ιουνίου, η Heard εντοπίστηκε να φοράει ένα total black σύνολο, το οποίο έκανε τα ροδακινί μαλλιά της να ξεχωρίζουν ακόμα πιο πολύ.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε και στο Celebrity FanFest, όπου φωτογραφήθηκε με τους fans της, και πόζαρε δείχνοντας πολύ άνετη με το νέο της hair look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AmberHeard and #JasonMomoa with some fans at the #CelebrityFanFest in San Antonio (June 15, 2019) ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard Source (@amberheardsource) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The prettiest bookworm ? Also funny, I wasn’t feeling the hair but I’m definitely LIVING for it right now! ? — #AmberHeard

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard Source (@amberheardsource) στις

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.