CELEBRITIES

Η Eva Longoria γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της με μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram


The Jennettes

20 Ιουνίου 2019

abaca_613891_037_1.jpg

O γιος της Eva Longoria, Santiago Enrique Bastón έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του την Τετάρτη, και η πρώην "Νοικοκυρά σε απόγνωση" μοιράστηκε τη χαρά της για το γεγονός με μια γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

"Πότε έγινε αυτό; Έχω ένα μωρό ενός έτους! Δεν είναι βέβαια μωρό, είναι νήπιο! Η προηγούμενη χρονιά ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Το να έχω να ξυπνήσω αυτήν την υπέροχη ψυχή κάθε πρωί και να τη βάλω για ύπνο το βράδυ υπήρξε μαγικό. Κάθε γέλιο που βγαίνει από το στόμα σου και κάθε χαμόγελο που φαίνεται στο πρόσωπό σου υπήρξε αγνή χαρά! Σε ευχαριστώ που επέλεξες εμένα ως μαμά σου. Σε αγαπώ amor mio! Χρόνια πολλά Santi μωρό μου:"

Ο Santiago είναι το πρώτο παιδί της Eva Longoria με τον σύζυγό της Jose Baston, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μιλήσει για την μητρότητα. Την Ημέρα της Μητέρας, έκανε ένα αφιέρωμα στον γιο της στο Instagram, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που της δόθηκε να τον μεγαλώσει.
 

Δείτε ακόμη: Γυρνάμε το χρόνο πίσω και φτιάχνουμε το άλμπουμ με τις πιο διάσημες μαμάδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.