CELEBRITIES

Το Παλάτι του Kesington γιόρτασε τα γενέθλια του Πρίγκιπα William με μια αδημοσίευτη φωτογραφία του


The Jennettes

21 Ιουνίου 2019

abaca_634072_002_1.jpg

Τα 37α γενέθλιά του γιορτάζει ο Δούκας του Cambride σήμερα, και το Παλάτι του Kensington το γιορτάζει δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ.

Στη λεζάντα, γράφει: "Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας για τα γενέθλια του Δούκα του Cambridge!" Στην υπέροχη φωτογραφία, ο William χαμογελάει στην κάμερα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για σαφάρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Thank you everyone for your lovely wishes on The Duke of Cambridge's birthday!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Twitter δημοσίευσε επίσης ένα κολλαζ με φωτογραφίες του Πρίγκιπα William με τη Βασίλισσα κι έγραψε "Χρόνια πολλά στον Δούκα του Cambridge!", και συνέχισε αναφέροντας ότι "Ο Δούκας του Cambridge είναι δεύτερος στη σειρά για τον θρόνο. Η Αυτού Μεγαλειότητα αναλαμβάνει μια σειρά από φιλανθρωπικές δράσεις και projects και πραγματοποιεί δημόσια και επίσημα καθήκοντα σε υποστήριξη της Βασίλισσας, στο Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό, στο πλευρό της Δούκισσας του Cambridge"

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.