CELEBRITIES

H έγκυος Blake Lively κι ο Ryan Reynolds δημοσίευσαν την πιο γλυκιά φωτογραφία τους


The Jennettes

24 Ιουνίου 2019

20190502_zaa_a123_052.jpg

Είτε πειράζουν ο ένας τον άλλο δημοσίως, είτε εμφανίζονται μαζί σε κάποιο λαμπερό event του Hollywood, o Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι ένα από τα πιο αξιολάτρευτα ζευγάρια που υπάρχουν.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε προσφάτως ότι περιμένει το τρίτο παιδί του, και οι δυο τους δείχνουν πιο χαριτωμένοι από ποτέ μαζί. Σε ένα καινούριο Instagram Story, o Reynolds δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με τη σύζυγό του, καθώς εκείνη τον επισκέφθηκε στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας Free Guy, στη Βοστώνη.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά μπροστά από ένα μεγάλο (και πολύ οικείο) πύργο ρολογιού, και στο instagram story ο Reynolds πρόσθεσε ένα GIF από την ταινία "Επιστροφή στο Μέλλον", μαζί με μια ατάκα από την ταινία: "Great Scott!"

Ο συγκεκριμένος πύργος ρολογιού είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σημεία της "Επιστροφής στο Μέλλον", και το ζευγάρι έμοιαζε πολύ χαρούμενο που το τίμησε. Στην φωτογραφία, η έγκυος Lively έχει αγκαλιάσει τρυφερά τον Ryan και έχει βάλει το κεφάλι της στον ώμο του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NEW via @vancityreynolds instagram story! ? #blakelively #couplegoals @vancityreynolds @blakelively

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη blake lively australia ✨??⚡️ (@blakelivelyaustralia) στις

Δείτε ακόμη: Οι κόρες της Blake Lively και του Ryan Reynolds έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.