CELEBRITIES

H Kylie Jenner μιλούσε για το πόσο πλούσια είναι καθ' όλη τη διάρκεια του Met Gala, σύμφωνα με τον Alex Rodriguez


The Jennettes

26 Ιουνίου 2019

abaca_681713_219.jpg

Για τι θέμα μιλούσε καθ' όλη τη διάρκεια του Met Gala η Kylie Jenner; Χάρη στον Alex Rodriguez, ο κόσμος τώρα ξέρει τα θέματα τα οποία συζητούσε η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, στο τραπέζι που κάθονταν μαζί στο event, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Jennifer Lopez.

"Είχαμε ένα πολύ καλό τραπέζι," είπε ο Rodriguez. "Είχαμε την Kylie και την Kendall... H Kylie μιλούσε για το Instagram και το κραγιόν της και το πόσο πλούσια είναι." 

Ωστόσο, χρειάστηκαν μόνο δύο ώρες για να μάθει η Kylie Jenner τι είπε ο Rodriguez και αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της στο Twitter. H Jenner έκανε re-tweet το δημοσίευμα του People και έγραψε στη λεζάντα: "Εμμ όχι δεν μίλησα για το πόσο πλούσια είμαι. Μιλήσαμε μόνο για το Game of Thrones." 

Ο Rodriquez είδε το tweet της Jenner και επιβεβαίωσε αυτό που είπε. Έκανε re-tweet και έγραψε: "OMG σωστά @kyliejenner!! Εγώ μιλούσα για εσένα και τη σειρά με make up σου και πόσο σε αγαπούν τα κορίτσια μου."

Τελικά, τι συνέβη;

 

Δείτε ακόμη: H Kylie Jenner αγόρασε νέο σπίτι 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων μία ανάσα δίπλα από την έπαυλη της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.