CELEBRITIES

O James Middleton μίλησε για την πίεση που δέχτηκε όταν η αδερφή του έγινε διάσημη


The Jennettes

26 Ιουνίου 2019

20160627-zaa-ap2-095.jpg

Ο συσχετισμός με τη Βασιλική Οικογένεια δεν ήταν εύκολος για τον James Middleton, τον νεαρό αδερφό της Kate Middleton, Δούκισσας του Cambridge. Ήταν 23 ετών όταν η αδερφή του παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα William, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως μέλλουσα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Η προσοχή που απέκτησε τότε ο James δεν ήταν πάντα θετική.

"Ξαφνικά, και πολύ ανοιχτά, δεχόμουν κριτική για το αν ήμουν μια επιτυχία ή μια αποτυχία", δήλωσε ο James στο περιοδικό Tatler. Mερικά χρόνια μετά τον βασιλικό γάμο, ξεκίνησε μια δικά του εταιρεία με πολύ ξεχωριστές ευχετήριες κάρτες, και αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό.

"Αυτό δημιουργεί μια πίεση", εξήγησε. "Επειδή στο μυαλό μου αυτό το κάνω ανεξάρτητα από την οικογένειά μου και τα γεγονότα που έχουν συμβεί". Ο Middleton μεγάλωσε με προνομιακό τρόπο, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στο σχολείο λόγω δυσλεξίας και ΔΕΠΥ (η οποία διαγνώστηκε πέρυσι). Τον Ιανουάριο αποκάλυψε ότι έδινε μάχη για χρόνια με την κατάθλιψη, υποφέροντας σιωπηλά, κι ότι δε θα είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό αν δεν ήταν η αδερφή του και ο Πρίγκιπας William, που προσπαθούν με τη δράση τους να μειώσουν το στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία.

Mιλώντας στο Tatler, ο James μίλησε και πάλι πολύ ανοιχτά για την ψυχική υγεία του. Η κατάθλιψη είναι "αυτό που σε κρατάει στο κρεβάτι, ενώ το άγχος σε κάνει να νιώθεις ένοχος που είσαι εκεί", εξήγησε.

"Αποκόπηκα, δεν επικοινωνούσα καθόλου με την οικογένειά μου", πρόσθεσε, μιλώντας για εκείνη την εποχή. "Αλλά υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορείς να κρατήσεις την ανάσα σου".

Μετά από θεραπεία και χρόνο ανάρρωσης στη Σκωτία, μακριά από τη δουλειά, ο νεαρότερος από τα τρία αδέρφια Middleton είναι πολύ καλύτερα. "Είμαι χαρούμενος, νιώθω ξανά σαν τον James Middleton", είπε.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.