CELEBRITIES

#BourdainDay: Η πρώην σύζυγος και οι συνεργάτες του τον τίμησαν, με αφορμή την ημέρα που θα έκλεινε τα 62


The Jennettes

26 Ιουνίου 2019

20170517_zaf_f84_315.jpg

Σήμερα, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τιμούν "έναν πραγματικό θρύλο". Ξεκινώντας από τους φίλους του, τους σεφ Ripert και José Andrés, οι fans θυμούνται τον Anthoy Bourdain και την κληρονομιά του, στην ημέρα που θα γιόρταζε τα 63α γενέθλιά του. Προς τιμήν του διάσημου chef και τηλεοπτικής προσωπικόητας, που έδωσε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούνο, η ημέρα ονομάστηκε "Bourdain Day".

Σήμερα, ένα χρόνο μετά την τραγική απώλεια, θαυμαστές και συνεργάτες ανακαλούν όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που αγάπησαν στον ξεχωριστό άντρα.

"Μερικοί ήρωες δεν φοράνε κάπα", έγραψε η διάσημη παρουσιάστρια του Top Chef, Padma Lakshmi. "Μας λείπει η σπιρτάδα και το πνεύμα σου, φίλε μου".

Η συνεργάτιδα της στο Top Chef, Gail Simmons είπε στο CNN: "Είμαι πολύ ευγνώμων, όχι μόνο για τον χρόνο που είχα με τον Anthony, για όλα όσα με δίδαξε σχετικά με το να εκτιμώ τον κόσμο μέσω του φαγητού, το οποίο φέρνει κοντά τους ανθρώπους, και μας επιτρέπει να καταλαβαίνουμε κουλτούρες σε γύρω από όλο τον εξωπραγματικό κόσμο, αλλά επίσης για το  πώς μας έκανε όλους να δούμε λίγο πιο βαθιά στους εαυτούς μας, το οποιο μερικές φορές δεν είναι εύκολο, αλλά είναι σημαντικό."

Οι σεφ Ripert και Andrés ύψωσαν τα ποτήρια τους στον Bourdain στη Σιγκαπούρη. "Ένας πραγματικός θρύλος. Αnthony, αγαπητέ φίλε... Χαρούμενα γενέθλια", έγραψε στο twitter o Ripert. "Ο κόσμος σου εύχετε Ειρήνη & Αγάπη στο ταξίδι σου".

Η πρώην σύζυγός του, Ottavia Busia, έκανε μια γλυκιά δημοσίευση στο Instagram, με ένα χαρούμενο video του σεφ με την κόρη τους. Άλλοι θαυμαστές τίμησαν τη μνήμη του και την ημέρα, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα εστιατόρια που επισκέφθηκε, καθώς και φωτογραφίες μαζί με τις εύστοχες ρήσεις τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.