CELEBRITIES

H Amal Clooney φόρεσε τα δύο πιο chic καλοκαιρινά looks για φέτος


The Jennettes

28 Ιουνίου 2019

20190423_zaa_n230_600.jpg

Το off-duty στιλ της Amal Clooney είναι από τα πιο κομψά ανάμεσα στις celebrities. Μάλιστα, τα δύο τελευταία της looks στη Βενετία μας έχουν δώσει αρκετή στιλιστική έμπνευση για όλο το καλοκαίρι.

Η Amal με τον σύζυγό της, George Clooney, έκαναν μία κοινή εμφάνιση για ένα ρομαντικό δείπνο στην Ιταλία και η Clooney διάλεξε ένα εξαιρετικά chic φόρεμα για την περίσταση. Η δικηγόρος φόρεσε ένα αμάνικο μαύρο φόρεμα με ασύμμετρα κοψίματα, μακριά ουρά και ιδιαίτερη λαιμόκοψη, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinq à Sept (@cinqasept) on

Το επόμενο πρωί, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε πηγαίνοντας από το ξενοδοχείο στο προσωπικό τους ελικόπτερο. Για την πρωινή της εμφάνιση, η Clooney διάλεξε ένα επίσης εξαιρετικά chic καλοκαιρινό look, που αποτελούταν από ένα λευκό one-shoulder mini φόρεμα, suede mules σε nude απόχρωση και ένα oversized ψάθινο καπέλο. Συνδύασε το look με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και μία λευκή δερμάτινη τσάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NisfElDunia (@nisfeldunia) on

Ένα απλό, κλασικό little black dress για βραδινές εμφανίσεις και ένα λευκό φόρεμα σε συνδυασμό με oversized καπέλο για το πρωί, είναι τα δύο πιο διαχρονικά και εύκολα καλοκαιρινά looks για να υιοθετήσουμε μέσα στο καλοκαίρι.

 

Δείτε ακόμη: To πολυτελές διαμέρισμα του George και της Amal Clooney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.