CELEBRITIES

Η Brenda κι ο Brandon ξανά μαζί για το remake της σειράς "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills"


The Jennettes

28 Ιουνίου 2019

2r5er6w.png

Το reboot της σειράς "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" φαίνεται ήδη πολύ υποσχόμενο. H Shannen Doherty ξαναβρέθηκε με τον τηλεοπτικό δίδυμο αδερφό της Jason Priestley, για μια υπέροχη φωτογραφία.

"Και κάπως έτσι, τα δίδυμα επέστρεψαν", έγραψε η 48χρονη πλέον Doherty στην εικόνα που ανέβασε στο Instagram. Στη φωτογραφία, η ηθοποιός αγκαλιάζεται με τον αδερφό της Jason Priestley, στα γυρίσματα του reboot της διάσημης σειράς των '90s. Η Shannen και ο Jason ενσάρκωσαν τα αδέρφια Brenda and Brandon Walsh, κι έχουν περάσει πλέον 20 χρόνια από την πρώτη φορά που η σειρά βγήκε στον αέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And just like that, the twins are back.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

"Δεν πρόκειται να γίνουμε νεότεροι, οπότε τώρα νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή [για το remake", δήλωσε η Jennie Garth μιλώντας για την επιστροφή της σειράς. Φαίνεται πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2019, και περιλαμβάνει όλους τους αγαπημένους ηθοποιούς, εκτός δυστυχώς, από τον Luke Perry.

Δείτε ακόμη: Herb Ritts: ο φωτογράφος που όρισε το ύφος των 90s

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.