CELEBRITIES

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της Sophie Turner και του Joe Jonas


The Jennettes

5 Ιουλίου 2019

20190604_zaa_a123_048.jpg

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas μοιράστηκαν επιτέλους τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γαλλικό γάμο τους και ήταν εκθαμβωτικοί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πρώτη φορά σε ένα εκκλησάκι στο Las Vegas πριν καιρό, και ο φωτογράφος του γάμου, Diplo, κατέγραψε ολόκληρο το γεγονός. Αλλά ο γάμος τους στο γραφικό Château du Martinet στη Γαλλία ήταν ένα πιο ιδιωτικό κι επίσημο γεγονός, το οποίο περιλάμβανε ολόκληρη την οικογένεια και τους φίλους τους, και πραγματικές βέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Turner (@sophiet) στις

Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως ήταν το νυφικό, καθώς η Sophie φόρεσε ένα μακρυμάνικο Louis Vuitton, το οποίο έδειξε και ο Nicolas Ghesquière έδειξε και στο δικό του Ιnstagram account.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolute beauty @sophiet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@nicolasghesquiere) στις

Κρίνοντας από τη φωτογραφία της Sophie, η διακόσμηση ήταν κομψή και απλή και περιλάμβανε λευκά λουλούδια. Η Maisie Williams ήταν η βασική παράνυφος, ενώ στον γάμο παρευρέθηκε και το σκυλάκι του ζευγαριού.

Δείτε ακόμη:

O παραμυθένιος γάμος της Sofia Vergara και του Joe Manganiello

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.