CELEBRITIES

O λόγος που η Βασίλισσα Ελισάβετ δε θα παρευρεθεί στη βάπτιση του Archie Harrison


The Jennettes

6 Ιουλίου 2019

abaca_640232_025.jpg

Δεν υπάρχει λόγος να νιώσετε ποτέ ξανά άσχημα για το ότι χάνετε κάποια οικογενειακή συγκέντρωση. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Βασίλισσα Ελισάβετ δε θα παρευρεθεί στη βάπτιση του μικρότερου δισέγγονού της, Archie, η οποία θα γίνει σήμερα, λόγω μιας υποχρέωσης η οποία υπάρχει από πριν στο ημερολόγιό της.

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, θα βαπτίσουν τον γιο τους, Archie Harrison στο Κάστρο του Windsor. Αλλά, αφότου ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex διασταύρωσαν τις ημερομηνίες με τους μυστικούς νονούς και τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, ανακάλυψαν αργότερα ότι η Βασίλισσα δε θα μπορούσε να παρευρεθεί.

Στην πραγματικότητα, η βάπτιση του Archie ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου, αλλά μετακινήθηκε πιο πριν για να είναι βέβαιο ότι θα μπορεί ο Πρίγκιπας Charles να παρευρεθεί. Αργότερα όμως, αποκαλύφθκε ότι η Βασίλισσα είχε ήδη προγραμματίσει να περάσει ένα ήρεμο σαββατοκύριακο με τον Πρίγκιπα Philip στο Sandringham.

Πριν προσπαθήσετε να ψάξετε για κρυμμένα μηνύματα και ίντριγκες, είναι σημαντικό να ξέρετε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη οικογενειακή βάπτιση στην οποία δε θα παρευρεθεί η Βασίλισσα. Παρόλο που τα είχε καταφέρει για τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte, η Βασίλισσα είχε χάσει επίσης τη βάπτιση του Πρίγκιπα Louis, πέρυσι. Δεν πρόκειται για κανένα φοβερό θέμα, αλλά σύμφωνα με τις πηγές, η Βασίλισσα "θα ήθελε να είναι παρούσα στον πρώτο μεγάλο εορτασμό για το πρώτο παιδί του Harry".

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.