CELEBRITIES

Η Sarah Jessica Parker μιλάει για την ανάρμοστη συμπεριφορά που δέχτηκε από συμπρωταγωνιστή της


The Jennettes

9 Ιουλίου 2019

20181213_zaf_ny1_075.jpg

Η Sarah Jessica Parker όταν δίνει συνεντεύξεις συνηθίζει να είναι ειλικρινής και να μην φοβάται να μιλάει για πράγματα που ίσως άλλες celebrities του Hollywood θα μιλούσαν. Σε πρόσφατη συνέντευξη της λοιπόν δήλωσε ότι σε μια συνεργασία της κλήθηκε να διαχειριστεί μια ανάρμοστη συμπεριφορά –όπως την χαρακτηρίζει – από έναν διάσημο ηθοποιό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Το όνομά του φυσικά δεν το αναφέρει αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Άρχισα να αναγνωρίζω αμέτρητες εμπειρίες με άντρες που δεν είχαν σωστή συμπεριφορά αλλά και όλους τους τρόπους με τους οποίους κατάφερα να εξακολουθώ να πηγαίνω στη δουλειά ή να παραμένω στα γυρίσματα ή απλά να το διώχνω και να βρίσκω λίγο χώρο για να προχωρώ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Ταύτισε την συγκεκριμένη εμπειρία με το κίνημα #metoo και πίστευε ότι ο ηθοποιός που είχε αυτή την άσχημη συμπεριφορά δεν θα άλλαζε, έτσι δεν έβαλε τον εαυτό της στη διαδικασία να του μιλήσει αλλά ένιωθε αδύναμη απέναντι σε όλη αυτή την κατάσταση. Σήμερα όμως που βλέπει το γεγονός από απόσταση ίσως είχε διαφορετική αντίδραση – πιο παρεμβατική.

Δείτε ακόμη:

7+1 διαφορετικά σπαστά χτενίσματα από την Sarah Jessica Parker

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.