CELEBRITIES

"Δεν είχα ξανανιώσει τέτοιον πόνο στη ζωή μου": Η Kim Kardashian μίλησε για το διαβόητο look της στο Met Gala 2019


The Jennettes

9 Ιουλίου 2019

"Δεν είχα ξανανιώσει τέτοιον πόνο στη ζωή μου": Η Kim Kardashian μίλησε για το διαβόητο look της στο Met Gala 2019

Φαίνεται πως ο κορσές που φόρεσε η Kim Kardashian στο φετινο Met Gala ήταν τόσο επίπονος όσο έδειχνε. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό WSJ, η σταρ μίλησε ανοιχτά για το υπερβολικά στενό ένδυμα που φόρεσε κάτω από το nude Thierry Mugler φόρεμα για να στενέψει τη μέση της.

Αρχικά, η Kardashian έπρεπε να διαψεύσει ότι χρειάστηκε να αφαιρέσει κάποιο από τα πλευρά της για να χωρέσει μέσα στο φόρεμα ("δεν ξέρω καν αν αυτό είναι εφικτό", είπε στο περιοδικό), αλλά ακόμα και με τα πλευρά της στη θέση τους το να φορέσει αυτό το outfit δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο.

"Δεν είχα ξανανιώσει τέτοιον πόνο στη ζωή μου", είπε πριν περιγράψει λεπτομερών την ζημιά που έκανε ο κορσές στο σώμα της. "Θα χρειαστεί να σας δείξω φωτογραφίες από το αποτέλεσμα όταν το έβγαλα - τα βαθουλώματα που είχε αφήσει στην πλάτη και το στομάχι μου", πρόσθεσε.

Δεν είναι σαφές το πόσο διήρκησαν αυτά τα βαθουλώματα - θα μπορούσαν να είναι μια ακραία εκδοχή των σημαδιών που μας αφήνουν τα skinny jeans μας όταν τα φοράμε όλη μέρα. Σε κάθε περίπτωση δεν ακούγεται καθόλου ευχάριστο.

Δείτε ακόμη:

H Kim Kardashian εμφανίζεται με ασημί μαλλιά και latex στο New York Fashion

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.